IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Свалки, секс... Кои жени са най-ненаситни?

20 януари 2019 16 15

Ето няколко типа

Източник: IStockphoto

Източник: IStockphoto

Когато говорим за това колко пъти на седмица трябва да правим секс, мъжете винаги са на мнение, че колкото по-често – толкова по-добре. От друга страна повечето жени казват, че 1-2 пъти им е напълно достатъчно.

Представителите на силния пол си мечтаят да срещнат жена, която е ненаситна в леглото, изпълнява техните фантазии. Или както се казва в един лаф: „ако може да готви и мълчи по време на футбол, цена няма да има“. Има ли такива?

Ето няколко типа жени, които искат постоянно секс:

Нимфоманки

Отнася се за сексуално разстройство, при което влечението към противоположния пол се увеличава. Жените, които го имат, искат секс постоянно. Дори след един полов контакт и оргазъм, тяхното желание за секс не намалява. Докато преди години това заболяване е било доста често срещано сред населението, днес едва 3% от него го има.

Жени в овулация

По време на цикъл жените често си менят настроението, но не само. По време на овулация те могат да изпитат повишено желание за секс. Дори някои лекари дават увеличаването на либидото за ориентир за настъпване на овулация.

Такива без постоянен партньор

Жените, които имат сериозна връзка, имат постоянен полов живот, докато свободните страдат от липсата на такъв. Ако не са имали интимни отношения от дълго време, те са нервни, раздразнителни, доста конфликтни, но и по-страстни. Колкото повече стоят без партньор, толкова повече възбудата им расте.

Творчески натури

За някои жени възбудата и сексът са извор на вдъхновение. Те са натури, които се нуждаят от по-бурни емоции в леглото, за да творят, например да рисуват или пишат.

Жени с проблеми в детството

Понякога една жена може да иска постоянно секс заради проблем, който се корени в миналото ѝ. Тя може да живее с психологическа травма, която да не е преодоляна.

Нарцистични жени

Те се възбуждат от собственото си тяло, което издигат в култ. Не им е нужен мъж всеки път, за да си доставят удоволствие, защото имат развита фантазия.

Нужна ли е любов за добър секс?

Сексът на първа среща – как се отразява на връзката?

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари