IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-големите кръшкачи – мъже Риби и жени Овен

3 февруари 2019 16 15

Сайт за извънбрачни връзки с ново проучване

Снимка: Pexels

Снимка: Pexels

Кръшкачите имат извинение за порока им. Оказва се, че зодиакалният знак е това, което ги подтиква към подобна проява. Така поне смятат от сайт за извънбрачни връзки.

Оттам са направили ново проучване, в което са анализирали профилната информация на повече от 6 милиона активни членове, пише в. „Daily Express“.

В изследването са участвали хора от повече от 33 страни. От събраната информация се вижда кои зодии присъстват най-често в техния сайт. Резултатът показва, че 15 процента от потребителите им от мъжки пол са представители на зодия Риби. Следват зодиакалните знаци Водолей (13 процента) и Скорпион (12 процента).

Сред жените, които членуват в сайта, най-много са представителките на зодия Овен (16 процента). След тях се нареждат дамите Близнаци.

Все пак, за да успокоят хората, от сайта коментират, че не е задължително, ако половинката е към някоя от тези зодии да означава, че тя непременно изневерява.

„Не можем да кажем дали записаното в звездите със сигурност се случва между чаршафите. Можем само да дадем насока представителите на кои зодии най-често прибягват до услугите на сайта“, обясни Сигурд Ведал – изпълнителен директор на сайта.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари