IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мъжете обичат да чуват тези неща по време на секс

24 февруари 2019 16 15

Мотивирайте го с комплименти

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Сексът не е само физическо усещане. Думите които казвате и звуците които издавате по време на интимния акт, могат да повишат либидото и на двама ви и да направят изживяването още по-незабравимо. За мъжете е много важно да чуват как партньорката им се чувства във всеки един момент. За тях думите са повече от стимулиращи, макар че добрите любовници умеят да „четат“ и тялото на своята партньорка.

Ако мъжът ви доставя истинско удоволствие, възнаградете го със следните вербални стимули, които ще го накарат да се чувства като истински бог в леглото и да се старае дори повече:

„Ти си секси“

Мъжете като цяло рядко получават комплименти като „секси“, затова подобно определение ще му подейства като афродизиак и ще повиши увереността му. „Толкова си голям и ухаеш страхотно“ Комплимент за размера е его-буст, откъдето и да го погледнеш. Ако заврете нос във врата му, докато му казвате колко хубаво мирише, ще увеличите ефекта двойно.

„Получавам оргазъм само като ме докоснеш“

Думата „оргазъм“ е като да отправите комплимент за размера му. Всеки мъж се чувства като божество, когато докара оргазъм на партньорката си. Още повече, че такова признание ще му прозвучи леко „мръснишки“, дръзко и това ще го мобилизира допълнително да се раздава в леглото.

„Това е най-хубавият секс, който съм имала“

Току-що му писахте отличен. И той ще се почувства като супермен, защото е успял да направи нещо наистина отличително. Да, той ще остане в историята като мъжът, който ви докара най-хубавия секс в живота, вие го казахте!

„Твоят език е невероятен“

Да бъдем честни – малко мъже са добри в оралните ласки и те самите го знаят. А когато жена им направи комплимент колко добре се справят, буквално им дава криле.

„Искам те отново“

Дори да няма физическата възможност да изкара втори рунд, самият факт че вие не искате удоволствието с него да приключи, е ласкателен. Така той знае, че се е представил добре.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари