IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Редовен секс – предпоставка за дълготрайна и щастлива връзка

12 февруари 2019 16 00

Според ново проучване

Източник: IStockphoto

Източник: IStockphoto

Редовният секс е една от предпоставките за щастлива и дългосрочна връзка между партньорите. Това показва проучване на сайт за запознанства, цитирано от „New York Times“.

Според анкета, проведена сред над 2 000 потребители на портала, двойките, които редовно правят секс, са по-щастливи. Високите доходи и сходните политически възгледи са другите фактори, които благоприятстват за безпроблемната връзка.

Разбира се, има и други неща, които са важни за щастието на двама души, например годишен доход от минимум 75 хиляди долара и поне две деца.

„Образованието и сходните политически възгледи в наши дни са по-важни за стабилността на двойката, в сравнение с времената отпреди 5 години“, коментира Грант Лангстън, директор на Eharmony.

70% от анкетираните мъже и жени са посочили, че съвместният живот е по-важен от брака. Дамите са изтъкнали в бланките си, че за тях е важно да имат финансова стабилност, докато мъжете залагат повече на външността.

Четете още:

Как да приемате конструктивна критика?

Бройката на мъжете ви зависи от майка ви

6 признака, че сте с него само заради секса

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

az ( преди 5 години )
Само 14% от хората вземат +75000$ годишно. Събудете се.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар