IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

4 зодии, които са склонни да шпионират експартньора си

10 април 2019 14 50

Знаците, които искат да са информирани за живота на бившия си

Снимка: istockphoto.com

Снимка: istockphoto.com

В днешно време, с развитите технологии и интернет, много хора се увличат в това да шпионират познатите си из социалните медии. Вече е наистина доста лесно да достигнем до някаква информация за хората, които ни интересуват и то само за един миг.

Този факт важи с още по-голяма сила за хората, които са преживели раздяла наскоро. Почти всички ще искат да са в час със събитията в живота на своя бивш, поне за известно време.

А ето и кои са 4-те зодии, които най-дълго време ще шпионират експоловинката си в социалните мрежи:

1. Телец

Телецът не влиза лесно в сериозна връзка, но след като се привърже към някого, той точно толкова трудно може да прекъсне тази връзка. Ако обаче връзката свърши по една или друга причина, Телецът може да се обсеби от бившата си половинка. Той може да започне да я шпионира из социалните медии, да подпитва за нея общите им приятели и познати и т. н. Като цяло, по-вероятно е експоловинката на Телеца по-бързо да съумее да продължи живота си, загърбвайки неуспешната връзка.

2. Дева

Девите са отлични детективи, а това важи с пълна сила в случаите когато някой е наранил чувствата им. Истинската Дева ще иска да намери каквато и да е информация за бившата си половинка, стига тя да я накара да се почувства по-добре по отношение на раздялата. Девата ще иска да се убеди вътрешно, че е била по-добрият човек във връзката. Ако тя все пак не открие нищо изобличаващо за ексгаджето си, Девата дълго време ще бъде завладяна от манията да шпионира този човек да не би случайно той да си намери някой по-подходящ.

3. Везни

Човекът Везни не преследва експоловинката си заради това, че не я е преживял, а по-скоро от желание да е в час с всяка клюка, свързана с него. По принцип хората от този знак се опитват да запазят добри отношения с всичките си бивши. В същото време те ще се радват истински, ако разберат някаква неудобна подробност за екслюбимия си. Везните са доста чаровна зодия и имат добри социални умения, така че вероятно бързо ще си намерят ново гадже след раздялата. И все пак те дълго време ще любопитстват за живота на експоловинката си.

4. Козирог

Никой не е по-загрижен за репутацията си или за обществения си имидж от Козирога. След раздялата той ще положи огромни усилия, за да се представи пред познатите си в най-добрата си светлина, защото не иска никой да го съжалява. Той ще демонстрира (по-скоро симулира) перфектния си живот из социалните медии, а същевременно ще шпионира бившата си половинка, да не би случайно нейният живот да е по-интересен и радостен. Бъдете сигурни – Козирогът ще бъде в течение с живота на своя бивш много дълго време след раздялата им.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари