IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Къде грешат мъжете по време на секс?

23 април 2019 15 00

Проучване разкрива отговорите

Източник: IStockphoto

Източник: IStockphoto

Липсата на любовна игра е един от основните проблеми на мъжете, които водят до лош секс. Това показва проучване във Великобритания, цитирано от в-к „Daily Star“. То има за цел да открие кои са най-големите грешки на представителите на силния пол по време на интимен акт.

Общо 74 % от участничките са недоволни от това, че половинките им или партньорите за секс бързат прекалено много и не обръщат внимание на ласките преди секса.

Данните сочат, че мъжете получават оргазъм първи, като това не се харесва на 68% от дамите.

За грешка номер три се смята тромавостта на голяма част от представителите на силния пол, поне според 62 % от дамите.

Повечето от дамите, отговорили на въпросите в анкетата, са посочили, че не харесват грубите и цинични слова, които мъжете шепнат в ухото по време на сублимните моменти.

Липсата на общуване и интимност след края на половия акт също носи негативизъм от страна на жените, защото повечето пишат, че са свикнали да се гушкат или целуват с мъжа.

Бързото заспиване след секс, коментарите по отношение на дамското тяло и бельото, неразбиране на това какво иска партньорката, придържането към собствения сексуален план и игнорирането на езика на дамското тяло, са други недостатъци, които виждат жените в мъжете.

Според отговорите, по-голям процент от участничките настояват за емоционална ангажираност с мъжете по време на интимен контакт.

Четете още:

Жените на средна възраст – с по-добър интимен живот

6 оправдания, с които жените отказват секс

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

гонзо ( преди 4 години )
навсякъде бъркат ! жените са хем рпсоти хем сложни същества а повечето мъже не знаят как да с държат са тях и как ...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар