IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

6 начина да флиртувате без да говорите

10 май 2019 15 00

Действайте с очите, те казват много

Източник: IStockphoto

Източник: IStockphoto

Флиртът не е за всеки. На едни им се отдава доста, докато други само се излагат, опитвайки се да намекнат нещо на обекта на техните желания.

Има думи, които могат да засрамят някои хора, но показани чрез някои жестове, действат по различен начин. Един поглед, усмивка, прехапване на устните, са част от жестовете, с които може да привлечете вниманието на хората.

Ако не разбирате много от флиртуване, но искате да научите някои техники, ето как да го направите:

1. Игра с косата

Типично флиртуване за жените. Те ползват кичурите си, за да намекнат, че харесват някого или искат нещо повече от целувка. Може да навъртате кичур коса около пръста си или да я отмятате наляво или на дясно. Все пак не прекалявайте, защото може да изглеждате като някоя нервна жена, която иска срещата да приключи.

2. По-близък контакт

Ако той или тя седи отдясно, наклонете дясното си рамо към него/нея заедно с главата. Така ще осъществите по-близък контакт и ще покажете, че не сте безразличен/на. В случай, че той/тя седи срещу вас, се наведете така, че да усети топлината на тялото и дъха ви. Така може да си изпросите целувка.

3. Поощряване с усмивка

Мъжете обичат жените да се усмихват. Това е сигурен знак за интерес и може да даде кураж на по-стеснителните да действат. Хубава усмивка вдъхновява много художници, фотографи и филмови дейци по целия свят. Във вашия случай може да ви помогне да започнете нова връзка.

4. Докосване

То казва много. Може да не говорите кой знае колко, но докосването да го направи вместо вас. То означава привързаност и по-силни чувства. Когато жена докосне мъжа, той обикновено се сеща, че иска секс, но това може да е знак за истинска любов и привързаност.

5. Заиграване с очите

Когато поздравявате някого, подавате ръка, кимате, а понякога и мигате с очите. Ако искате да покажете на човека на среща, че ви харесва, опитайте се да срещнете очите си с неговите. Погледът ви ще „говори“ сам по себе си, че сте хлътнали или искате да се позабавлявате за една вечер.

6. Изправена стойка

Когато желаете да блеснете, никога не ходете прегърбени. Изправената стойка е начин да ви забележат. Така да се каже, изпъчете се смело и вдигнете брадичката. Позата също „говори“ и подчертава женствеността и мъжеството. Ако носите високи токчета, внимавайте, трябва да пазите равновесие, за да сте по-секси.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари