IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 зодии, които не обичат да бъдат докосвани

20 май 2019 14 50

Тези знаци не си падат по външната проява на привързаност

Снимка: istockphoto.com

Снимка: istockphoto.com

Не всеки човек обича да бъде прегръщан и докосван – това е факт. Има хора, които мразят или се чувстват неудобно да показват явно своята привързаност.

Те предпочитат да демонстрират своите чувства чрез действия, а не толкова чрез физически прояви. Например, тези хора показват любовта си с мили думи и/или с грижовни жестове.

Има четири зодиакални знака, представителите на които по-рядко са склонни към показване на любовта си чрез физическо докосване.

Ето и кои са те:

1. Водолей

Повечето представители на зодия Водолей имат тенденцията да избягват всякакъв емоционален израз, а това включва и физически контакт с половинката, особено пък на обществено място или пред други хора. Водолей е знак номер едно, който мрази да бъде докосван и прегръщан. Той по-скоро би проявил обичта си по редица други начини, отколкото да държи ръката ви по време на разходка или да ви гушне в обятията си през нощта.

2. Лъв

Въпреки че истинският Лъв иска всички погледи да са вперени в него, той все пак би предпочел да не му се натрапвате с физически ласки твърде много. Лъвът често изглежда студен и резервиран, когато трябва да покаже своята привързаност. Той почти никога не проявява инициативност, когато става въпрос за прегръдка или целувка. В същото време той е много отворен и топъл човек, който обича истински.

3. Козирог

Козирогът е толкова отговорен и дисциплиниран, че понякога се дърпа от всякакъв физически контакт, поне докато не се довери на половинката си напълно. Той е песимистична личност, което означава, че очаква най-лошото в една връзка, така че партньорът му трябва да се потруди усилено, за да му докаже, че отношенията си струват. След като се увери, че човекът до него заслужава любовта му, Козирогът сваля задръжките и по отношение на докосването.

4. Дева

Не че Девата мрази да бъде докосвана, но тя би предпочела да прояви обичта си чрез други начини като написване на романтична бележка или поднасяне на оригинален подарък. Девата няма нищо против, когато половинката ѝ иска да я прегърне и целуне, но самата тя рядко се сеща за това. Просто Девата се чувства малко неловко в ситуация, в която се очаква да показва своята силна привързаност. Просто Девата не иска да бъде възприемана за лигава или за твърде чувствителна.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари