IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Секс с ново гадже – за какво да внимавате?

10 юни 2019 15 00

Ето 5 основни правила за успех

Източник: IStockphoto

Източник: IStockphoto

Започването на нова връзка е много вълнуващо. През първите седмици двойките „летят“ на крилете на любовта, неразделни са и не се интересуват от заобикалящия ги свят. В един момент стигат съвсем естествено до секса.

Дори и да сте имали няколко партньора преди това, първият път с новото гадже едва ли ще ви се стори много приятен. Причината е, че все още не сте се опознали твърде добре и между вас има известна дистанция. Колкото и опит да сте натрупали, не може да предвидите на 100% развоя, защото не знаете по какво си пада другият в леглото.

Понякога сексът с новото гадже е потресаващ. Както момчето, така и момичето, се притеснява как ще го възприеме другият без дрехи, дали ще се представи добре.

Ето няколко основни правила, които ще са ви от полза при първия секс от новата връзка:

1. Подготовка

Мястото, на което ще го направите, не бива да бъде случайно. Ако сте заедно от години, може би обстановката няма да има значение, но в началото, тя трябва да бъде идеална.
Когато имате уговорка да го направите у вас, обърнете внимание на детайлите. На първо място трябва да изчистите и подредите, да намалите светлината или разположите ароматни свещи. Може да потърсите музика, която да върви като тих фон и не напряга обстановката. Сложете чисти чаршафи и не забравяйте да си купите контрацептиви. Все пак, внимавайте стаята да не изглежда прекалено стерилна. Тя трябва по-скоро да създава усещане за уют.

Къде грешим в секса?

2. Полека с алкохола

Заради притеснението, много мъже и жени пият по-голямо количество алкохол. По този начин те се успокояват за онова, което предстои. Въпреки че „развързват“ езика, спиртните напитки могат и да попречат на сексуалния акт. Ако прекалите с алкохола, рискувате да се изложите пред новото гадже. Не е изключено да повърнете в сублимен момент, да изгубите равновесие или да кажете нещо, за което по-късно ще съжалявате.

3. Загасете лампите

Ако се притеснявате от факта, че ще се събличате за първи път, може да помолите половинката да загаси осветлението или да запали свещи. Така на по-тъмна светлина и двамата ще се отпуснете повече и ще свалите дрехите си по-спокойно. В никакъв случай не бързайте.

4. Предварителна игра

Не се втурвайте към същинската част, защото може много бързо да приключите и оставите погрешно впечатление. Отдайте се на предварителни ласки на някое удобно и за двамата място. Така ще се предразположите по-лесно и ще научите кои са ерогенните зони на другия.

5. Не експериментирайте

Не изпадайте в крайности. Ако не сте пробвали дадена поза или не разбирате от някои техники, не се правете на голям спец в секса. Заложете на сигурното, като подберете изпитана поза. Задължително попитайте другия какво иска. Отпуснете се и опитайте да не демонстрирате надмощие или чувство, че искате да контролирате всяко движение.

Секс преживявания: Как да ги направим по-вълнуващи?

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

.... ( преди 4 години )