IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звезди говорят за първия си път

27 юли 2019 15 15

Селин Дион загубила девствеността си на 20

Instagram

Instagram

Новината за това, че Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин все още не са правили секс, шокира много фенове на певеца. Едни сметнаха твърденията за лъжа, други намират религиозните им възгледи за абсурдни, а трети отбелязват, че много хора се пазят като тях до сватбата. 

Много известни личности пазят подробности от личния си живот. Други пък не се притесняват да говорят открито, дори и за секс. Запитани за тийнейджърските им трепети и първите връзки, някои звезди разкриват кога са загубили девствеността си. 

Анджелина Джоли 

Бившата жена на Брад Пит не разкрива на колко години е била точно, но уточнява, че в началото не знаела какво прави. 

„Бях започнала да правя секс с приятеля ми, но имахме нужда от повече емоции. Вече не бях малко момиче. Веднъж гаджето ми грабна нож и ме поряза. Аз направих същото. Изцапахме се с кръв, а сърцето ми биеше лудо“, разкрива Джоли в свое интервю от 2007 г.

Джони Деп 


Бившият мъж на Амбър Хърд бил едва на 13, когато правил секс за първи път. Било с по-възрастна жена. Холивудската звезда коментира, че за него сексът е по-вълнуващо преживяване и от правенето на филми. 

Клои Кардашян 

Сестрата на Ким Кардашян споделя, че загубила девствеността си на 14. Първият път ѝ бил с 18-годишен, а като си спомня, тя отсича: „Моята ситуация хич не беше хубава“. 

„Като погледна назад и мисля, че беше отвратително, но тогава си мислех, че е наистина страхотно. Притисна ме, не бях готова. Аз почти не познавах собственото си тяло. През следващите 3 години не правих секс, само защото не се чувствах комфортно“, допълва тя. 

Брук Шийлдс

За разлика от Кортни, актрисата започва да води полов живот доста по-късно – на 22. Според нея, причината да го направи толкова късно е, че била доста пълничка в училище и момчетата не ѝ обръщали внимание. 

Съветите на 5 звезди за секса 

Аштън Кътчър 

„Бях на 15. Отидохме в гората с едно момиче, с което тъкмо се бях запознал“, разказва той. По думите му, сексът продължил няколко секунди и двамата се чувствали доста неудобно. 

„Две години по-късно, отново правих секс с нея, само за да ѝ докажа, че първото „представление“ беше чиста случайност и мога да се справя и по-добре“, казва мъжът на Мила Кунис.

Селин Дион 

Известната певица разкрива, че започнала да прави секс на 20. Първия път го направила с 26 години по-възрастен мъж. 

Даниел Радклиф 

Известен с ролята си на Хари Потър, 30-годишният актьор се стреми да бъде пример на много деца. Той признава, че не го е срам да каже, че до 16 бил девствен. 

Секс без правила, но с умение

„Аз съм от малкото хора, които изглежда са имали един наистина добър първи път. Беше с някого, когото бях опознал добре. Оттогава съм правил и много по-добър секс, но все пак не беше толкова ужасяващо и неудобно, както при други хора – като един мой приятел, който се напи и го направи с непозната под мост“, обясни Радклиф. 

Снимки: Reuters

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 1 година )
Наистина е важно с този който го направиш да имате доверие. За бебето с татуировките мога да кажа, че ако вярваше в Бог нямаше да се татуира. Защото Исус казва: "Телата са чист храм на душата ни, да не ги изцапате". А пък Брук такива бръчки е отпращаш под очите.....тези бръчки означават проблеми с бъбреците. Аз се гордея че се опазих до 26 г. И да ви кажа не се гордея с приятелите си. Ако знаех, че никога няма да изпитам нещо щях да си остана девствена.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар