IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Има ли значение размерът?

5 август 2019 15 00

Определено да, що се отнася до жените

IStockphoto

IStockphoto

Има ли значение размерът на мъжкото достойнство, за да може една жена да достигне оргазъм? Оказва се, че дори и да не си го признават много жени смятат, че още няколко сантиметра отгоре могат да подобрят изживяването им с мъжа.

Според учени от университета в Шотландия, няма идеален размер, който би удовлетворил всяка жена, но повечето сантиметри със сигурност ги „задоволяват“ по-добре.

Над 300 жени, участвали в проучването, са отговорили, че всичко е строго относително.

За стандартна дължина на пениса се смята 15 – 18 см., а за обиколка 12 – 14 см. или около 4.5 см широчина. Според 31% от анкетираните, средната дължина е напълно достатъчна, но 52% от дамите са на мнение, че за тях перфектният размер е над 15, до 20 см.

Само 3% от жените са посочили, че размер до 10 см ги устройва. Интересен е фактът, че 5% от участничките са отговорили, че искат да спят с мъж, чийто пенис е над 25 см.

Иначе останалите пропорции на мъжа също са от значение за някои жени. 47% от анкетираните не крият, че харесват по-едри мачовци.

4% са на мнение, че не биха спали с мъж, който е с наднормено тегло, докато само 19% от представителките на слабия пол искат да имат интимни отношения с мъж, който е с конкретна форма на тялото.

Друг извод от изследването е, че освен конкретни изисквания за размера и фигурата, жените търсят и нормално отношение. По-голяма част от анкетираните – 37%, искат грижовен мъж. За една четвърт от дамите уменията им в спалнята също са много важни.

Кога е най-добре да сте интимни с партньора си?

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

Ива ( преди 3 години )
Лора ( преди 3 години )
Разбира се, че е важен размера, и за отпред, и за ..... сещате се.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
любител ( преди 4 години )
До Людмила Петрова: Е,ми как-никак...Става, като едно черво ,пълнено с кайма...:))) Демк медвурст...хаха и женските очи доволни ,а пичето им не...:))) Тия всичките "колбасари" ги популяризира порно индустрията ,защото там е важно как изглежда ,а не какво върши...:))) Не виждате ли по порното ,че "черните колбаси" ги хващат в основата с ръка ,стиска го и трудно го натъпква в *** ,защото се гъне ,като маркуч...:))))
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
чо ( преди 4 години )
е а ч ( преди 4 години )
Не сте едокосвал жена бе смешници е али сте ама друг път а сте на по 100
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Жените ( преди 4 години )
Търсат пари ама ще намерят един голям
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Лукчо ( преди 4 години )
Ми тооо дебеличък та да запълни тия разхлопани... хеххее...тая тематика е толквоа дълга..
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Минчо 27 ( преди 4 години )
Размерът не е само сантиметри, а и диаметри! Най харесват нормална дължина и повече диаметър.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
хахахаха ( преди 4 години )
Жените искали да е едричък, с 25 см ***, да е грижовен, да има хубава фигура, да е добър в леглото .... ....... те нищо не искат. А, какво по-точно ще ни предложат те???? Питам и отговор не искам, защото съм видял и ......достатъчно, та да знам какво говоря.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Людмила Петрова ( преди 4 години )
Голям,едър и дълъг...добре! Ама как се пълни с кръв такова черво и какви са последствията?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар