IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да разберете, че половинката ви не иска сватба

23 август 2019 18 30

Има няколко признака, които може да ви подскажат какви са плановете му

Снимка: iStock

Повечето малки момиченца искат да се видят в бяла рокля. Пред олтара да ги чака техния любим, а приятели и роднини да присъстват на най-важното събитие от техния живот. За някои мечтата бързо се превръща в реалност и правилният човек се появява точно навреме. Други малко по-трудно намират принца на бял кон, но пък, когато това стане, щастието е още по-голямо.

Има ли обаче начин, по който да разбереш намеренията на половинката си? Някои мъже трудно правят сериозната крачка и може да чакат до последния момент, за да зададат важния въпрос. Други пък въобще не го правят. Ако вие мечтаете за брак, не е задължително човекът до вас да желае същото.

Ето няколко знака, по които може да разберете дали някога ще минете под венчилото със сегашния си партньор.

Не говорите за бъдещето

Всеки път, когато повдигнете темата за предстоящите ви години заедно, той бързо променя посоката на разговора. Това може да е индикатор, че партньорът ви все още не е готов за сериозно обвързване каквото е бракът. Дори прости планове като ваканцията ви през лятото или това къде ще карате празниците, може да ви подскаже какви са неговите мисли за бъдещето.

кавга

Ако в разговорите ви за бъдещето, той говори в единствено число, това също е повод за размисъл накъде върви връзката ви. Изрази като "Има време" и "Ще го мислим на момента" са неща, за които трябва да внимавате и да не ги пренебрегвате. 

Не ви запознава с близки и приятели

Една връзка винаги се отразява и на другите ви социални контакти. Особено в началото се стремите да прекарвате повече време с любимия и понякога забравяте за приятелите си. Все пак идва момент, в който това трябва да се промени и вие да представите половинката си пред другите. Дали ще е на общ празник или на рожден ден, хубаво е партньорът ви е да част от приятелския ви кръг.

кавга

Ако обаче вие не познавате неговите приятели и те за вас са просто "момчетата", това е знак, че нещо не е наред. Бъдещите ви планове може да се разминават и това да го кара да не ви допуска близо до хората, които обича. Може да помисли защо половинката ви се страхува да заведе на една обща сбирка с неговата компания.

Доволен е от ситуацията в момента

Това не трябва да ви успокоява. Когато човек твърди, че сега нещата му харесват, това може да означава, че той не гледа към бъдещето. Липсата на желание за развитие не е добър знак за евентуално изкачване по стълбицата към брака. 

кавга

Винаги, когато се опитате да повдигнете темата, той отговаря с "Защо? Сега си е много добре". Твърдения от този тип са едновременно мили и алармиращи. Хубаво е човекът до вас да се чувства добре във връзката, но плановете за бъдещето винаги трябва да присъстват в едни взаимоотношения. 

 

Снимки: iStock

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари