IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Необвързани в края на 20-те? Тези съвети са за вас

12 октомври 2019 18 00

Променете настройката си и променете съдбата си

Снимка: pexels

Ако обществото не упражняваше такъв натиск, да бъдеш необвързан в края на 20-те си години нямаше да е никак драматично. Нямаше да се чувствате нещастни като гледате снимките на всичките си приятелки с техните половинки в социалната мрежа, вашите родители нямаше да ви търсят мъж, а всички лели, чичовци и други роднини, нямаше да ви повтарят постоянно „време ти е вече“. Да оставим тези ежедневни дразнители настрана, те няма да ви помогнат да си намерите по-бързо половинка.

Ето в каква посока трябва да работите, за да постигнете резултат:

Всичко започва с вас

В света на онлайн срещите има място за всички. Ако използвате тази среда да си търсите партньор, направете профила си така че да става ясно точно какво търсите.

Също така изберете подходящия сайт или приложение, в който има по-голям потенциал да се запознаете с представители на другия пол, които имат същата крайна цел като вас. Има дори конкретни приложения, в които се регистрират само хора, желаещи да си намерят партньор за брак.

Бъдете ясни в намеренията си

Без значение дали си търсите половинка във фитнеса или онлайн, бъдете откровени относно намеренията си. Нека от началото мъжът е наясно, че вие искате нещо сериозно, а не просто забавление между чаршафите. Така, ако не сте на една вълна, няма да си губите времето.

Бъдете широко скроени

В главата си вероятно вече имате определен типаж с желаните физически и психически черти. Но понякога тези образи си остават единствено в главата, защото не могат да срещнат своето материално измерение. Фантазията и реалността се различават и е много трудно да намерите на 100% това, което търсите, което означава, че трябва да сте по-широко скроени и да не зачерквате веднага човек, ако не отговаря на някоя от желаните от вас характеристики.

Осъзнайте предишните си грешки

Да грешиш е човешко. Всички правим грешки, но най-важното е да се поучим от тях. Ако вашите срещи постоянно завършват с нежелан край, може би вие грешите някъде. Дефинирайте грешките си и се поучете от тях.

Не правете компромиси

По-добре да останете необвързани, отколкото да правите големи компромиси със себе си. Напрежението да си намерите половинка не е за подценяване, но в крайна сметка вие ще живеете с въпросния човек, така че не позволявайте на другите да ви потискат и да ви пришпорват, за да не се озовете с човек, който изобщо не е подходящ за вас, само и само да им угодите.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

анонимен ( преди 4 години )
Донякъде съм съгласен с частта за размножаването - трябва да се обърнат нещата - който си въобразява, че е някакъв гений и задължително трябва да си остави гените, да си плаща на този, който няма нито едно дете, в противен случай ще се опоска всичко, ще се развъждат само олиго.....френи, и още незнайни последици.......
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
анонимна ( преди 4 години )
стига глупости - сега е друго време, нека всеки да живее както смята за добре, а жените са доста наясно, че бракът е ужасно бреме за тях, и не на последно място - не почвайте, че няма раждаемост - винаги има размножаващи се от как свят светува.......
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар