IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да накарате играча да се влюби във вас?

2 февруари 2020 21 00

Пробвайте следните стратегии

Снимка: Istockphoto

Лесно е да хлътнете по играч. Той е не само атрактивен, но знае как да ви накара да се почувствате единствена, специална и да му повярвате на всички приказки и обещания.

Играчите обаче не са мъже за една жена или поне така сами си вярват. Ето защо е доста дразнещо да си падате по човек, който може с един поглед да ви разтопи, но пък вие самата съвсем не вярвате, че имате такава сила върху него, а ви се иска.

Е, той използва трикове, с които буквално ви омагьосва. Защо не му върнете жеста? Най-голямото предизвикателство е да обсебите вниманието му, така че той да не забелязва никоя от заобикалящите го хубави девойки наоколо.

Какво да направите:

1. Станете негова незаменима приятелка

Ако наистина искате да задържите този мъж в живота си, първи трябва да станете негова приятелка. Това ще го накара да ви уважава и ще ви постави нива над неговите „забежки“.

Проявявайте искрен интерес за живота му, мечтите му, целите му и разбира се, към хобитата му. Фокусирайте се върху това да съберете максимално много информация за него извън сексуалните му забежки. Целта ви е да му покажете, че не искате отношенията ви да се изчерпват със секс, а че сте готова да бъдете до него и като истински приятел. И няма значение дали това е истина или не, важното е да го убедите, че приятелството ви за вас идва на първо място.

2. Използвайте суперсилата на съблазняването

Мъжете оценяват с очите. И ако винаги сте секси, миришете хубаво и се държите небрежно и не особено заинтересовано, но предизвикателно, интересът му към вас като жена ще скочи осезаемо.

Не забравяйте най-силните си оръжия – червено червило и високи токчета. Няма мъж, който да устои на това. Носете ги с увереност, увереността е секси и ви прави още по-неустоима за другия пол.

3. Мъжете искат това, което нямат

Когато си имате работа с играч, трябва да знаете, че не сте единствената жена, с която се занимава. Ако спите с него в началото, той ще загуби интерес веднага. Накарайте го да ви преследва, събудете ловеца в него. Дръжте краката си затворени възможно най-дълго, защото това само ще го мотивира да се напъва повече. А това ви дава време да го накарате да ви опознае и да се влюби във вас (нещо, което той не получава от лесните жени, които дори не се налага да опознава преди да вкара в леглото си).

4. Дръжте го на изчакване

Играчът е свикнал да има на разположение куп жени, които буквално си свалят дрехите при първото позвъняване. За да запалите и задържите интереса му, не трябва да сте му на разположение. Ако пише – не бързайте да отговаряте. Ако звъни, не вдигайте. Когато мъжете нямат яснота, те се побъркват, защото започват да си мислят, че жената е с друг мъж. А това в техните очи я прави още по-желана, по-голямо предизвикателство.

5. Не му казвайте как се чувствате

Очевидно имате чувства към него, но в момента, в който му ги признаете, той ще се уплаши и ще даде заден. Златното правило е първо той да признае как се чувства. Дайте му време. Вижте какви сигнали ви изпраща и не бързайте да признавате нищо.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари