IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Отново плитки, отново от Алиша Кийс

31 март 2010 08 02

Прическа за всеки ден и за бала

Алиша винаги със собствен стил. Снимка: Getty Images/ Guliver

Алиша винаги със собствен стил. Снимка: Getty Images/ Guliver

Да, Алиша Кийс наистина ни е любимка, когато става въпрос за стилна, интересна и леко дяволита прическа. Запазената й марка са плитките – един от модните хитове за този сезон.

И за да не пренебрегваме бъдещите абитуриентки, ето още едно предложение, как да изглеждате наистина зашеметяващо на бала си – особено ако стилът ви е смесица от рок елементи и романтика.

И така, ако сте гледали участията на певицата напоследък ще се убедите, че прическата на Алиша е подходяща и за всеки ден, стига да имате малко повече време за себе си и желание да изглеждате по-различно в ежедневието си.

А ето как да копирате стъпка по стъпка стилистите на Алиша:

За начало нанесете стилизиращ продукт за по-лесно разресване и оформяне на косата, срешете добре, за да няма никакви стърчащи косъмчета и разделете косата на три еднакво широки кичура.

Трябва да се получат два отстрани и един по средата, като може използвате за ориентир чупката на веждите. Прикрепете го с щипка или ластик, за да не ви пречи.

След това вземете страничният кичур и го завъртете под ухото, прикрепете с фиби в засуканата част на косата, а краищата пуснете свободни.

Пръснете малко лак и пригладете с широка четка. Направете същото и с другия страничен кичур.

След това в горната част на главата съберете на опашка свободните краища на двата кичура откъм врата, заедно с третия по средата, който е прикрепен с щипка.

Топирайте леко в корените с кръгла четка и по желание пръснете малко лак за по-сигурна фиксация.

Вземете една част от косата, направете плитка и я закрепете към косата с обикновени фибички върху главата.

Косата отпред би трябвало да пада като малко по-дълъг бретон, от който може да вземете малки кичури и да ги навиете на маша или с ролки.

Получените къдрици оформете от едната страна на челото, така че да се вижда и плитката, закрепете отново с фибички и готово.

 

КоментариКоментари

keiti ( преди 14 години )
Ne znam kato cqlo, no v anfas pri4eskata i prili4a na kup4inka izprajneniq...no vupreki tova Alicia izglejda dobre:)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар