IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мода, секс, мода, секс... упадъчно

20 април 2010 09 01

Vogue - Франция ни изправя пред едно ново предизвикателство

Мода и емоция по френски. Снимка: Vogue

Мода и емоция по френски. Снимка: Vogue

И ако все още се намирате приседнали на някоя полянка, окичени с цветя и възпяващи свободата е време да се размърдате и да поизтрезнеете от цялата хипарска романтика.

Намираме в началото на втората декада на 21 век, където, както вече разбрахме, на мода е сексът (не че тогава не е бил).

Този път ни го припомниха от Vogue – Франция, които са публикували фотосесия, далеч прескачаща понятието „модна“ и като че ли е много по-правилно да се нарече „актова“.

Като цяло, концепцията съчетава две от топ теченията на годината – бельото на показ и голотата, но като нищо можете освен да се ограмотите модно и да понаучите няколко нови пози.

По-важното е обаче, че френските редактори отново са се обърнали назад във времето и са решили да пропагандират това, което е модерно сега, чрез един от най-великите любовни дуети Серж Геинсбур и Джейн Бъркин.

Сесията е озаглавена като пословичната любовна песен на двамата La Decadence (Декаденство).

Противно на името обаче, последното нещо, за което ще си помислите, гледайки тези прекрасни снимки, е нежеланието за живот или липсата на муза.

Напротив, фотографиите са нещо повече от вдъхновение – те провокират сетивата; настройват на вълните на романтиката в чист вид, такава каквато е била в една друга епоха; карат човек да мечтае, да бленува и да прави любов. По френски.

Вижте ги горе в галерята - целите в сиво.

И поздрав.
 

КоментариКоментари

tinkerbell07 ( преди 14 години )
Страхотни снимки,направени са със стил- същевременно са мнооого секси!! И определено не забелязах дрехите :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
namonaraqnaq ( преди 14 години )
Тц-тц-тц! Ти да видиш какво било модерно, тц-тц-тц!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
ev4etolongoria ( преди 14 години )
vulgarni, no qki snimki naistina... naprveno e sus stil. zabelzahte li patron4eto na jartiera na mackata na ednata snimka axaxa :) i az drehite ne gi gledah vuobshte :D
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
wildprincess ( преди 14 години )
Сегаа,аз не разбрах,това снимки които рекламират дрехи ли са?Защото последното нещо на което обърнах внимание са дрехите...Снимките са страхотни!!!И моделите, и позите ,и цветовете!Класа !
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
keiti ( преди 14 години )
Вулгарничко е леко, ама не може да не се отбележи, че е много добре направено. Всичко се крие в истинския професионализъм: тази фотосесия е толкова реалистична и сексуална, че няма как да не се зарибиш:)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Sunnny ( преди 14 години )
Ох бе мацкииии, страшни снимки са товааааа.... (Love)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар