IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

2011 на еротичното бельо

10 ноември 2010 10 47

Поредната супер секси и провокативна колекция бельо от Nichole de Carle

Снимка: Nichole de Carle

Снимка: Nichole de Carle

Несъмнено дойде времето на еротичното бельо.

Сега то излезе от затъмнените рафтове на секс магазините и смело и закачливо закрачи по модния подиум, залепи се за телата на най-горещите модели и влезе в гардероба на всички жени, които не се страхуват да изразят своята сексуалност.

Доказателствата за това са много, а поредното е пред очите ви. Става въпрос за колекцията за пролет/ лято на английската марка Nichole de Carle, която е типична извадка на така актуалния „нарязан тренд“.

Моделите са нестандартни, силно фетишизирани и кроени така, че да изтъкват всяка красива подробност от женското тяло. И именно затова не са за всеки и за всякога.

Това бельо чупи стереотипи, изгражда характери и гради самочувствието. С него определено няма да сте и да останете безразлични. Това е бельо – изкуство.

Бъдете смели и дръзки и му се насладете и вие горе, в галерията.

Кой е вашият модел?
 

КоментариКоментари

Shana ( преди 12 години )
justlady ( преди 13 години )
andrea244 ( преди 13 години )
Четох, че Никол де Carle прави реклама за NotJustyet.com. Толкова секси!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
namonaraqnaq ( преди 13 години )
Казваш - строго-делови стил отвсякъде! :-)Днес така и така съм се открехнала на вицове, ето ви един:Жена към съпруга си, по някакъв там повод за подаръци, нека да е Коледа примерно:- Ех, мъжо, знам, че нямаш пари да ми купиш едно хубаво палто като за пред хора, знам че нямаш пари и да ми купиш един хубав строг костюм като за пред хора, знам, че нямаш пари да ми купиш дори едни хубави ботуши като за пред хора, затова вземи ми купи поне един комплект хубаво бельо като за пред хора!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Sunnny ( преди 13 години )
Страхотни модели! От първия до последния. Изключително фино мазохистично настроение, точно колкото да придаде вкус. Представям си такова бельо и отгоре строг костюммммм :))))
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар