IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бяло. От Giuseppe Zanotti

4 януари 2011 13 58

Рагледайте една много лятна и много морска колекция

Снимка: Fashion

Снимка: Fashion

Ако ви кажем, че лятото не ни липсва ни най-малко, то чисто и просто ще ви пробутаме една голяма опашата и увита във вълнен шал лъжа.

Да, празничната еуфория около Коледните и Новогодишни празници си я бива, но може ли, питаме ние, тя да се сравни с еуфорията, която сърцето ти изпитва, когато южният вятър разроши косите ти и донесе уханието на тропическо море, а в ушите ти се чува симфония от песни на морски чайки и рева на вълните.

И преди съвсем да сме изпаднали в умопомрачителни романтични блянове и емоционални излияния, ще ви предложим да разгледате последната колекция обувки на Giuseppe Zanotti, демонстрирани на фона на дрехи толкова семпли и така съвършени в своята простота, че човек просто няма как да не я поиска като част от летния си гардероб.

Освен стилните сандали, Zanotti ни показват разновидност на удобните ленени панталони, леки памучни ризки, изрязани над талията топове и едно чудесно боди, от онези, които ще залеят пазара още с появата на първите пролетни слънчеви лъчи.

А, да – забравихме да ви кажем най-важното: всичко е в приказно бяло.

КоментариКоментари

Tialoto.bg ( преди 13 години )
Мила Tayra,благодаря за уместната забележка. Известно ни е, че Giuseppe Zanotti са производители на обувки и аксесоари, просто понякога рекламните сесии на подобни лейбъли илюстрират прекрасно какво ще бъде актуално през предстоящите сезони. Като пример бихме могли да дадем статията "5 причини да обичаме лято 2011" (http://***.tialoto.bg/stil/2010/12/06/5-prichini-da-obichame-liato-2011.12679), където демонстрирайки новите си обувки, Peep Toe всъщност показаха няколко актуални тенденции и в облеклото и бижутата. Идеята тук бе горе-долу същата. Наша е грешката, че сме пропуснали да се конкретизираме (което ще направим незабавно). Поздрави и адмирации за добрия вкус към обувки.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Tayra ( преди 13 години )
Авторката на тази статия е толкова невежа, че чак ми стана смешно. Не е срамно да не знаеш нещо, но когато тази "журналистка" е решила да пише за новата колекция на Джузепе Дзаноти е могла най-малко да се поинтересува и да попрочете нещо за този дизайнер; ако поне беше написала в Google Giuseppe Zanotti, щеше да разбере, че става дума за един от най-великите дизайнери на обувки и чанти, а не да се излага като хвали "удобните ленени панталони, леки памучни ризки, изрязани над талията топове и едно чудесно боди". Тялото, не допускайте подобни материали, защото сайтът ви се чете и от хора, които знаят и ползват тази марка и не визирам само себе си, макар да притежавам 3 чифта от най-изящните творения на Giuseppe Zanotti.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар