IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пухени обувки - хей ги две!

8 април 2011 05 30

Екстравагантни и уникални с малко повече косми

Снимка: Колекция на Jeffrey Campbell

Снимка: Колекция на Jeffrey Campbell

Тенденциите идват и си отиват. През 70-те беше много модерно да се ходи с космати крака.

Не, не става дума, да се откажете от епилатора и бръсначката, а да облечете обувките си със специални палтенца, които ще бъдат толкова модерни следващата зима.

Бляскаво завръщане правят аксесоарите с дебел и висок ток, които са декорирани с много косъмчета. Ако си спомняте сериала „Алф“ си представете как неговата козина се пренася върху вашата обувка. И ето, вие сте по последен писък на модата!

 Идеята да възроди този стил с обувките е на дизайнера Джефри Кембъл (Jeffrey Campbell). Той е помислил за всички сезони и предлага в колекцията си, както облечени ботуши и боти, така и сандали.

 Модата в обувките е като всяка друга – някои я харесват, други я мразят. С какво да съчетаете тези безформени пухчета? Това е въпрос на личен избор. Те не стоят грубо нито помпозно, просто съобразете с вашето собствено настроение.

 Цената на чифт дизайнерски обувки е около 150 евро. Но ако сте по-изобретателни, можете да успеете да измислите нещо и за много по-малка сума.

 



Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

silviaii ( преди 13 години )