IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 идеи как да бъдете модерни и догодина

6 юли 2011 14 11

Просто следете и комбинирайте с ум

Снимка: Emporio Armani 2012

Снимка: Emporio Armani 2012

Първата половина на 2011 бе залята от най-разнообразни модни тенденции - като се започне от завръщането на класическия дамски имидж, мине се през пънк вълната и се завърши с цветната еуфория на хипи одеждите.

Наблюдавахме внимателно какво се случи по модните подиуми, които представиха предложенията на големите модни къщи за следващата година и на база на тези наблюдения, решихме да ви дадем 5 идеи, с помощта на които ще сте актуални и догодина.
Ето ги и тях.

1. Не просто почистете гардероба си: преродете го.


Апелът ни за подредба на гардероба се състои в това, че трябва внимателно да прегледате това, което вече сте сметнали за бракувано и, вместо да купувате нови, скъпи и луксозни дрехи, да го прегледате още веднъж внимателно. Предполагаме, вече сте наясно кои дрехи носите най-много през настоящия сезон. Тях оставете, а останалите подредете внимателно и подредете настрана. Бас ловим, че догодина ще намерите много ценни неща, които сте смятали за неизползваеми или демоде.

2. Научете какво ще бъде модерно през следващия сезон и се опитайте да се сдобиете с някои от предложенията още сега.

В момента всички стоки по магазините са намалени, и макар че новите колекции винаги ни се струват по-хубави, потърсете внимателно: тенденциите винаги преливат една в друга, така че старите, намалени партиди са пълни с дрехи, които всъщност, по концепция, ще присъстват и догодина. Защо да давате грешни пари другата пролет, когато можете да се сдобиете с подобни неща сега, когато се продават на супер изгодни цени?


3. Комбинирайте и модифицирайте.

Част от процеса по възраждане на гардероба е да можете да комбинирате по-старите си дрехи с по-новите. Понякога една дълго носена рокля започва да изглежда неузнаваемо само с добавяне на някой акцент - колан, брошка или шал. Това важи за абсолютно всички дрехи: не купувайте всичко, а само определени елементи и части.


4. Обновете се с нов цвят на косата или нова прическа.

Гардеробът е доста съществена част от имиджа, но косата също допринася да сме това, което сме. Ако искате да сте винаги актуални и модерни, всъщност изобщо не е нужно да си сменяте дрехите - просто се осведомете какви са най-горещите тенденции при прическите и посетете фризьора си.


5. Освежете това, което е отдолу.

Приемете този малък съвет от Том Форд и се постарайте да сменяте бельото и чорапите си на всеки 6 месеца. Все пак, бельото е основата на вашият тоалет, нали? Повярвайте, шикозния панталон губи ефекта си моментално, ако е съчетана с някой чорап с дупка.

 

Автор - снимка

КоментариКоментари