IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-подходящите подаръци за звезди

29 декември 2004 11 10

Най-подходящите подаръци за звезди

Мислите,че обикалянето по магазините е “Мисия невъзможна”. А представете си какво щеше да стане, ако трябваше да избирате подарък за някоя мега-звезда? Какво ще купите на някой, който, изглежда, си има всичко: огромно богатство, слава и перфектно тяло?

Предлагаме ви съветите и шеговития списък на MSNBC с най-подходящите подаръци за звезди.

Парис Хилтън - бикини. Да си ги носи в моментите, когато е решила да слиза от колата си с толкова разтворени крака, че да не оставя много на мъжкото въображение. Изберете й модел, който да прикрива необходимото, а защо не й подарите направо дантелени боксерки? Все пак тя е жена и трябва да се пази от простуди!

Наоми Кембъл- книгата “Ядосани през цялото време- как да контролираме гнева” от Рон Потър- Ефрон / за съжаление, не е издадена още у нас/. Така ще помогнете на Наоми да се отърве от вечно нацупената си физиономия и тя ще ви е благодарна до края на живота си/ ние също/ .

Елтън Джон- паста и четка за зъби - да се отърве от “мръсната” си уста/ и език/.

Бритни Спиърс – уроци по пеене.

Мадона- бели и сини прашки. Като си ги сменя с червените, които вече има, ще може да продава добре албума из целите американски щати/ а и във Франция/

Лайза Минели- боксова круша. Ще й спестите съдебните разходи.

Оливър Стоун- сценарий за филм, в който главният герой живее в н.е, а не преди н.е!

Колин Фаръл- касов филм.

Анджелина Джоли- лазер за премахване на татуировки. Резервен вариант-книга с имена за новородени.Децата, които тя осинови, се казват Мадокс и Глеб. Помогнете на Анджелина преди да е кръстила още някой!

Ако сме пропуснали вашата любима знаменистост, ето няколко подаръка, които всяка звезда ще хареса много:

Строго секретен комплект за дегизиране- черни очила, бейзболна шапка и тениска или яке с името на въпросната звезда.

Малко кученце, което вашият идол да разнася насам-натам като ръчна чанта. Така той ще изглежда като грижовен и всеотдаен човек.

КоментариКоментари