IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Черно и бяло ще властват това лято според Шанел

4 януари 2005 14 28

Черно и бяло ще властват това лято според Шанел

Черното и бяло ще бъдат водещите цветове през пролетта и лятото на 2005 г. според модния законодател Шанел.

Колекцията на модния ас Карл Лагерфелд за легендарната парижка модна къща залага на комбинацията от черно и бяло с много дантела.

Предложенията за пролет/лято 2005 са силно повлияни от 50-те години,преобладават ръчно плетените дантели. Освен дантелата са позволени плетените ресни и прозрачните материи в официалните тоалети.

Полите са малко над коляното в комбинация с плътно прилепнали жакети. Гетрите още са на мода, комбинирани с черни ръкавици, които могат да бъдат продължени с плетен ръкав до лактите.

Последната новост са ръкавици до половината на дланта и са задължително черни.

Единственият цвят, който Лагерфелд предлага като комбинация с черното и бялото е розовото. Леки памучни и копринени шалове в розово са съчетани с аксесоари от сребро и бяло злато, които са хита в бижутерията тази година.

Колекцията на Шанел бе представена и от две от иконите в бизнеса – Наоми Кембъл и Линда Еванджелиста. Сред моделите беше и супермодела Каролина Куркова и новата муза на Лагерфед Кейт Бланшет, която смени австралийската дива Никол Кидман.

КоментариКоментари