IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-актуалните аксесоари това лято

15 юни 2005 08 27

Американското списание “Пийпъл” и тази година направи извадка с най-актуалните летни аксесоари, предпочитани от хай-лайфа. Този сезон са характерни вещите с огромни размери

Най-актуалните аксесоари това лято

Американското списание “Пийпъл” и тази година направи извадка с най-актуалните летни аксесоари, предпочитани от хай-лайфа. Този сезон са характерни вещите с огромни размери. Сред тенденциите, които ще следват повечето звезди, са огромните слънчеви очила, каубойските шапки и чантите тип хипи.

Каубойските шапки например са предпочитани от Тери Хатчър и Ребека Ромин, като съответно те предпазват от слънчеви изгаряния по лицето, но и могат да се комбинират еднакво добре с бански костюм или плажна рокля.

Огромните слънчеви очила ще бъдат доста предпочитани това лято, не само от Никол Ричи и Парис Хилтън, но и от останалите , които искат да са в крак с модата. Тази година такива очила се предлагат във все повече цветове и форми и ще бъдат особено актуални през летните месеци.

Смъкнати на талията колани с голяма катарама са поредният аксесоар, предпочитан от звезди като Джесика Симпсън и Кейт Бекинсейл. Те са особено удобни, защото не стягат на талията и удължават фигурата.

Особено актуални ще са и гладиаторските сандали, които извадиха на показ Линдзи Лоън и Камерън Диаз. Списанието обаче съветва жените, които се спрат на този аксесоар, че трябва да са доволни от формата на краката си и дебелината на глезена си преди да го използват. За разлика от гумените джапанки и чехли, сандалите са един наистина стилен аксесоар.

Големите гривни също се завръщат на мода. За да бъдете актуални с тях обаче трябва задължително да носите повече от една, като можете да комбинирате гривни от различни материали, с различна дебелина и различни мотиви. Такива са предпочитани от звезди като Ашли Симпсън и Хилъри Дъф.

Сламените чанти ви дават пък предимството да вземете със себе си почти всичко, от което имате нужда. Леко претенциозни, те са пълна противоположност на така наречените хипи-чанти и дори ги наричат “анти-хипи”. Те не са изцяло сламени, а имат и кожена част. Предпочитани са от жени като Лейси Чабърт и звездата от „Отчаяни съпруги“ Ева Лонгория.

Обувките на високи платформи също се завръщат като моден хит това лято, като тяхното разнообразие е много голямо. Те варират от подметки тип еспадрили до коркови платформи. Някои от тях имат и дървени пети, като тези на Фърджи от Блек Айд Пийс , която ги е комбинирала с къси шорти. Дами като Елизабет Хърли пък, предпочитат да ги носят с тънки летни поли. Най-хубавото при тях е, че могат да се намерят и на съвсем ниски цени.

Хипарските чанти, за които вече стана дума, са предпочитани от Холи Бери и Дженифър Лопез. Те са отпуснати и обикновено са бродирани с разноцветни детайли и имат много пискюли и ресни. За разлика от сламените чанти те са предназначени за свободното време или уикенда и не стават за представителна чанта, с която можете да отидете на работа например.

Каубойските ботуши, които се носят обикновено през есента и дори зимата, успяха да се задържат на мода и да бъдат актуален аксесоар и през лятото. Колкото са по- очукани, толкова по-добре стоят. За предпочитане е да се носят с летни рокли над коляното, както правят Кейт Босуърт и Линдзи Лохан, за да се подчертаят по-добре.

Огърлиците с големи мъниста, както и всички останали аксесоари това лято, са подчинени на големите размери и ще бъдат особено модерен аксесоар. Комбинират се с туники и летни рокли, а най-хубавото е, че въобще не са скъпи. Все пак те не са подходящи за плахи и затворени дами. Предпочитани са от горещите блондинки Джесика Симпсън и Британи Мърфи.

Kои са горещите аксесоари това лято и кои звезди ги предпочитат

КоментариКоментари