IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

7 неща, които мъжът трябва да има в гардероба си

27 октомври 2005 10 45

7 неща, които мъжът трябва да има в гардероба си

Случвало ли ви се е да ви поканят на бизнес вечеря и да установите, че освен джинсите и тениската от вчера, няма какво друго да облечете?

Има няколко неща, които всеки уважаващ се мъж трябва да притежава в гардероба си, ей така, за всеки случай.

Хубав костюм

Черен е за предпочитане, защото е подходящ за всякакви случаи. Както оркестърът на Горан Брегович е „за сватби и погребения“. Независимо от модните тенденции, класическата комбинация от панталон с ръб и едноредно сако винаги ще е актуална.

Ризи и вратовръзка

В няколко цвята, по ваш избор. Настроението, което излъчвате, облечен в костюм, зависи от цвета на ризата. Тъмно-червена е за официален случай, със светло синята можете да ходите на работа, а със сивата риза ще се неотразим.

Вратовръзките се избират спрямо цвета на ризата. Минимумът са две. Те също се перат, не забравяйте.

И малък съвет - прибирайте корема. Няма нищо по-ужасно от сериозен бирен корем под риза.


Официални обувки

Добре почистени и удобни. Изберете класически модел. Тези от крокодилска кожа отиват само на мъже с трудов стаж като ватмани и с настояща месторабота- балната зала.

Чифт дънки и джинси

Съгласете се, че на бира с приятели не можете да отидете с костюм. А и дънките са много удобни за романтичната разходка в парка, от която приятелката ви има такава нужда в последно време. Не е лошо да имате и джинси (всъщност и дънките са джинси, но ние ви говорим за тези от кадифе).

Освен това, можете да комбинирате дънките с риза и да се появите на петъчната сбирка небрежно-елегантен. Същото може да правите и с джинси, още по небрежно-елегантно е.

Тениски и суичър

Те са ясни. Изразете себе си и не се задоволявайте с най-разпространените модели. „Идейните“ щампи са си още един повод за запознанство.

Чорапите


Много късите чорапи са подходящи само за маратонки и за през лятото. Когато носите дълъг панталон, в никакъв случай не трябва да се ви се виждат краката. Изберете си чорапи, които да са до средата на прасеца, така ще се подсигурите. Моля, за белите чорапи и тъмен костюм не е нужно да ви напомняме, нали?!

Часовник и слънчеви очила

Те не са задължителни, но придават стил. Имайте предвид обаче, че те са аксесоарите, които първи се забелязват и според някои модни експерти доколко един мъж е елегантен си личи именно по тези два аксесоара. Затова по-добро нещо наистина по-скъпо или нищо, отколкото евтини имитации.

За марките ще си поговорим другия път:)

Велина Каравасилева

КоментариКоментари