IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Короната на японската императрица гостува в София

24 ноември 2005 10 26

Короната на японската императрица, диамантена огърлица за над 2 милиона долара бижута от колекцията на фирма Mikimoto видя родния хай-лайф и дипломати в посолството на Япония.

Короната на японската императрица гостува в София

Короната на японската императрица, диамантена огърлица за над 2 милиона долара, бижута от колекцията на фирма Mikimoto, които никога не са напускали Страната на изгряващото слънце и перлени накити видя родния хай-лайф и дипломати в посолството на Япония.

Манекенки, носещи бижутата на „Mikimoto”, дадоха възможност на гостите да разгледат колекциите.

Една от най-добрите специалистки във фирмата демонстрира сортиране и низане на перли.

В края на партито гостенката Димитрина Славкова си тръгна с перлена огърлица от томболата на домакините от „Mikimoto” и представителите им в България „AVI Center”.

За представянето на бижутата в България дойде президентът на компанията Тойохико Микимото.

"Mikimoto & Co Ltd." е изобретила метода за култивиране на перли през 1893 година на Острова на Перлите, който е световна туристическа забележителност. Компанията произвежда най-скъпите перлени бижута в света.

Към истинските перли трябва да се подхожда изключително внимателно. Те са последното нещо, което се прибавя към вечерния тоалет и първото, което се сваля в края на вечерта, обясняват специалистите.

Парфюмите, козметиката и потта също могат да отнемат блясъка им.

Хилари Клинтън, Скарлет Йохансон, Гуен Стефани, Кондолиза Райс са само малка част от дами, влюбени до полуда в перлените бижута на компанията.


Вижте още бижута от колекцията на Микимото

КоментариКоментари