IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рила Стил: Все повече жени избират качеството, а не ниската цена

5 декември 2005 11 29

Рила Стил е една от водещите модни къщи у нас

Рила Стил: Все повече жени избират качеството, а не ниската цена

Рила Стил е една от водещите модни къщи у нас. По повод пускането на зимната колекция на фирмата, се обърнахме към дизайнерите на компанията за повече информация за модните тенденции, платовете и стила на българската жена

Какви са модните тенденции за тази зима според Рила Стил

Естетическите си виждания и препоръки за модните тенденции през тази зима екипът на фирмата е претворил и предложил в колекцията есен/зима 2005-2006 г.

Колекцията на BATTIBALENO by Rila style е в направленията на дамската и младежката мода. Специално за наближаващите Коледни и Новогодишни празници ние представихме 15 нови модела облекла.

Колекцията е специално предназначена за празниците, на които всяка дама би желала да изглежда едновременно елегантна и стилна, но и атрактивна. Моделите са съобразени с всички възрастови групи и са така изработени, че да предоставят комфорт и усещане за адекватност.

Разнообразието от модели присъства както в дамската, така и в младежката колекция като комбинации помежду им дават не само свобода на клиента, но и невероятни възможности за постигане на желаната визия, така както я вижда той.

Кои са актуалните цветове и материи в момента?

Дамската ни колекция е съставена от пет основни групи, разработени в различни стилове, материи и цветове. Изпълнена в класическото черно-бяло, сиво и бежово, първата група е с подчертано спортно-елегантен характер.

Платовете, смес от вълна, вискоза, полиестер и ликра, са използвани за костюми с изчистена и женствена линия. Актуални са палтата в светло бежово, тъмно кафяво и черно. Елегантно, с широк ревер и колан или двуредно с големи метални копчета, повлияно от военните униформи.

Младежката линия е съставена от три основни групи в спортно-елегантен стил. Първата група е от преобладаващо естествени материи в студените тонове на зелено-кафявата гама. Дънкови сетове от непран стреч-деним в комбинация с коприна и цветни тегели.

За какви жени са предназначени дрехите на Рила Стил

Нашата цел е да облечем съвременната делова жена. Ето защо и възрастовите граници при нашите клиенти са доста широки. В този смисъл ни интересува и ние отстояваме позиции в тази част на българския моден пазар, чиито клиенти преобладаващо са от зараждащата се и у нас средна класа.

Фирмената ни философия се заключава в това, че винаги дрехата трябва да позволява на една дама да изглежда елегантна и стилна.

Облеклата ни позволяват това, защото са предназначени за работещата дама, за жената със самочувствие, която прекарва повечето от времето си в офиса или в бизнес-ангажименти.

Тази зима пускате и аксесоари с марката Батибалено. С какво са характерни те и какво е мястото им в цялостния вид на всяка жена?

Аксесоарите с марката Battibaleno by Rila Style са подчинени на доказаните изисквания за високо качество, което сме наложили към облеклата си през годините.

Предлаганите чанти, обувки, различни модели и тъкани шалове и пончо, ръкавиците с нашата марка са произведени от водещи в областите западноевропейски фирми производители от Испания, Италия и Белгия.

Те са изключително елегантни и стилни и са неотменимо допълнение към облеклата от колекциите. Цветовата гама на предлаганите чанти и обувки включва вечното черно, модното тъмно кафяво, стилното екрю, атрактивните червено, бордо, петролено зелено.

Смятате ли, че вкусът на българката за обличане „еволюира“ и дрехите в стил „поп-фолк“ отстъпват на по-елегантната и изчистена визия?

Българската жена носи заложен в себе си естетическия усет и добрия вкус. Тя се интересува и е изключително осведомена за актуалните модни тенденции и може да отдели стила от кича, качествената от некачествената стока.

Все още обаче въпреки това тя е склонна на компромис с качеството, когато сходна дреха се предлага на няколко пъти по-ниска цена.

Хубавото е, че българската икономика се развива в посока, когато рано или късно и у нас ще може да се оформи т.н. средна класа, чийто купувач ще се интересува предимно от качеството и стила и по-малко от цената.

Моделите на Рила Стил

КоментариКоментари