IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пуловерът - вечният хит

10 ноември 2011 08 00

Кой каза, че в пуловер не можем да изглеждаме секси?

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Пуловерът е като малката черна рокля – вечна класика и винаги необходим. И тази зима няма да минем, без да си изберем няколко меки и топли пуловерчета. 

Както винаги, и този сезон изборът на модели е изключително разнообразен.

Цветовете варират от класическото черно и бяло, минават през пъстрите тонове и стигат до така актуалното синьо. Плетките също са във всякакви вариации – едри, ръчно плетени, с красиви мотиви.

Ако обичате да носите по-широки дрехи, може да съчетаете пуловер със по-свободна кройка и тесни дънки или клин. В момента изключителен хит са клиновете на дупки, така че те биха стояли много секси на пуловер с широко деколте, от който загадъчно да се подава рамото ви. 

За дамите, които търсят още по-предизвикателно излъчване, чудесен вариант са  прилепналите пуловери от по-фина вълна.

Ако се притеснявате от леките несъвършенства на тялото си, винаги може да ги прикриете, като опитате стягащото бельо Слим енд Лифт Еър, с което ще изваете формите си. 

Ако пък сте от по-смелите мацки, може да съчетаете широката блуза – тип блузон, с фигурален чорапогащник или закачливи чорапки над коляното. 

Кой каза, че в пуловер не можем да изглеждаме секси? Не само може, но и ще стоплим сексапила си, защото и на него му е студено понякога! 

Автор на статията:
Милена Димитрова

КоментариКоментари