IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Градски стил: топла прежда върху ефирната рокля

28 ноември 2011 13 30

Не прибирайте роклите, отново имат адекватно приложение!

Снимка: Chictopia

Снимка: Chictopia

Зимата чука на вратата ни и магазините вече се отрупаха с какви ли не плетива – пуловери, рокли, пончо, жилетки... Наистина студеното време ни кара да се питаме дали си струва да зъзнем, за да сме красиви. Не, не си струва! Но пък си струва да се облечем топло и пак да привличаме погледа на всеки, с когото се разминем.

Както почти всяка есен-зима и тази модни са кафявите, черните, сивите, керемидените и червените нюанси. Без проблем може да съчетаете рокля в по-светъл цвят, в комбинация с плетиво в изброените гами. Плътният чорапогащник и затворените обувки пък не само перфектно допълват визията ви, но и ще ви топлят!

Снимка: Chictopia

Накъде без аксесоари? Студеното време е много благодатно за слагане на високи чорапи, различни ръкавици и шалове. Чорапите са малко претенциозни, така че заложете на шаловете. Те заменят едно кичозно бижу и са практични срещу ниските температури.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари