IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 топ тенденции, които ще са модерни и през новата година

30 декември 2011 08 50

Има неща, които трябва да пазите на всяка цена

Снимка: Fashionising

Снимка: Fashionising

2012 тепърва ще ни предлага нови и нови тенденции, които ще разнообразят стила ни и ще ни накарат да се чувстваме на гребена на вълната. Има обаче някои неща, които макар и вече станали факт по модните подиуми, се очертават като тотално доминиращи и модерни и през цялата предстояща година.

Ако вече сте успели да се обзаведете от магазините, пуснали старите колекции с намалени цени, то не бързайте да се готвите за нови шопинг турове, защото има неща, които ще са супер актуални и през 2012 година.

Ето ги и 5те такива тенденции:

1. Широките панталони


Топлите вълнени пуловери може и да не са най-подходящото решение за топлото време, но широките, прави панталони от памучен или джинсов плат са идеалното решение и за следващата пролет. Ако вече сте си купили такива, то може да ги префасонирате за едно по-меко време, като ги съчетаете с цветен ток, а борушите замените със сандали на висок ток.

2. Сакото


Тенденцията на женския смокинг определено е доста актуална в момента. Тя обаче ще остане такава и през пролетта. Едно класическо сако е може да се окаже незаменима връхна дреха през по-топлите месеци. Може да се съчетае с джински, къси панталони или пола.

3. Карираните ризи и туники


Нещо, което в момента буквално е заляло магазините. Не мислете обаче че тази тенденция си отива с настъпването на новата година. Напротив. Памучните карирани ризи и туники ще са една от топ тенденциите през пролетта, която може да се носи по хиляди начини. Така че – пазете ги.

4. Шейсетарска мода


Вратовръзката, карираната туиги пола, ризата с яка – всичко това ще намери своето място и през предстоящия пролетен сезон. Тези елементи биха се вързали отлично с едно сако и с обувки на висок ток, а докторската чанта е повече от идеален завършек на този шейсетарски имидж.

5. Джаз елементи


Модата от 20-те ще господства през цялата 2012 година – като се започне от аксесоарите за коса, прическите, бляскавите рокли и грима, така че – пазете всичките си ретро аксесоари!

Желаем ви една чудесна и много, много стилна година!

Автор - снимка

КоментариКоментари