IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мъжете в Италия обуха чорапогащници

8 март 2012 11 10

Носят си ги с гордост

Снимка: Emilio Cavallini

Снимка: Emilio Cavallini

Чорапогащниците отдавна спряха да бъдат дамски аксесоар. Цветни, с шарки, с различна плътност – те успяха да привлекат вниманието и на силния пол и той се престраши да ги обуе.

В Средновековието не е било рядкост, мъж да носи чорапогащник. Днес обаче дамите гледат странно господа, които са се спрели на този аксесоар. Не и в Италия! Италианците са полудели по цветните, фигурални чорапогащници на марката "Емилио Кавалини", пише "Дейли мейл".

Марката е пуснала на пазара мъжки чорапогащници, които са на цена от 27 долара. Те са изработени от специална материя, която е съобразена с по-голямото потене на представителите на силния пол. Много популярни са моделите с големи бели черепи или с дълга бяла лента по дължината на бедрото.

Снимка: Emilio Cavallini

Италианския лейбъл опитва да завземе пазара и на САЩ, а вече успешно си пробива път и в по-студените страни, където аксесоарите за крака не се слагат за красота и оригиналност, но и от практична гледна точка.

Снимка: Emilio Cavallini

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Karina ( преди 12 години )
Олей :) Те си имат традиции в чорапогащите, да си ги носят. Ако видя тука наживо такова нещо, най-много да реша, че е актьор от представление.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар