IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Татуираната Кати – в унисон с пролетта

26 март 2012 14 15

Нашарените ръце ефектно могат да допълнят тоалета ви

Снимка: сп. Blackbook

Снимка: сп. Blackbook

Много спорове се водят около темата за татуировките. И по-точно за тяхното място и количество, цвят и форма по телата на жените. За някои е секси, за други – прекалено. В крайна сметка всеки сам решава дали и как да се напари.

Напоследък стана модно и жените да си слагат „ръкави" от татуировки. Тези дами обикновено са доста арт насочени, или бесни рокерки и метали... или по не у нас такова е разбирането. Толкова нашарена жена, едва ли може да намери място на модния подиум или в някоя кино лента.

Уви, в Америка са доста по-либерални. Моделът Кати Фогарти засне впечатляваща фотосесия за списание „Blackbook" и на фона на скъпите и елегантни, ефирни тоалети на Louis Vuitton, Prada, Jil Sander, Rochas и Marc Jacobs, брюнетката не пропусна да покаже и обилно татуираните си ръце. На пръв поглед те просто се сливат с останалото облекло и далече не изглеждат грозно или провокативно.

Самата Кати има женствено и нежно излъчване ... като на истинска дама. Прозрачни ризи и блузи, къси поли и рокли в пастелени тонове и флорални десени са пролетното изкушение за гардероба ви, което предлага медията. Разбира се, допълнени от ефектни чанти.

Вижте цялата фотосесия в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари