IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Фантазия от цветове

29 март 2012 13 10

Френската грация Констанс Яблонски се потопи в бронзов тен и ярки цветове

Снимка: Numéro #132

Снимка: Numéro #132

Ако има нещо, което веднага привлича вниманието към една дреха – аналогично към една жена – то това са цветовете. Каквато и да е кройката и материята й, ако тя е в някой по-убит цвят, няма да провокира погледите наоколо. Но ако е отровно зелена, цикламена, крещящо червена, ярко жълта, синя или наситено лилава – то тогава вие ще сте като сигнална лампа за околните, която ще „дразни погледа" и определено няма да останете незабелязана.

„Фантазия от цветове" се казва фотосесията с участието на Констанс Яблонски за Numéro #132 и нейната идея е точно такава – да улови като магнит цялото внимание. Всичко в кадрите крещи „Погледни ме" - от дрехите, до аксесоарите и грима. Дори червилото на Констанс не е в традиционните нюанси!

Тоалетите, които Яблонски е облякла на перфектното си тяло, са невероятна смесица от цветове и мотиви. Ярките топове, къси рокли, панталонки, бански и гащеризони изпъкват още по-добре на бронзовото й тяло, с подсилен от фотошопа ефект. Марките, които стилистът Бил Мълен е подбрал, са на Roberto Cavalli, Salvatore Ferragamo, Chanel и др.

„Подразнете" окото си с красотата от галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари