IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

1,2,3,4,5...12 време е за бал!

18 май 2012 13 20

Избрахте ли си тоалет или още умувате?

1,2,3,4,5...12 време е за бал!

Балът е емоция не само за самия абсолвент, а и за всички участници в изпращането му. Ако още не сте си избрали рокля и аксесоари за тази паметна вечер в своя живот, или пък ако сте канени на бал и искате да блеснете ( с риск да засенчите самата абитуриента) ви предлагаме да надникнете в галерията ни. Там ще откриете най-новите и изгодни предложения на shop.tialoto.bg, които ще решат колебанията ви за миг.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

marina ( преди 11 години )
думата абсолвент е използвана неправилно.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
( преди 11 години )
Абе никога не съм го разбирала цялото това изхвърляне! Да, страхотно е, че завършваш, да супер е да се повеселиш с класа си, да ОК е да си с готини дрешки и малко по-изтупан от нормалното, но да разориш родата заради една вечер?! Защото какво щял да каже еди-си-кой ако на бала не отидеш с последен модел мерцедес или роклята ти не струва поне 1000 лева? Глупости!Нито роклята, нито колата могат да направят бала специален. Много по-важно е как ще си прекараш. Ако ще и с най-страхотната рокля да си, ако 5 години не си можел да понясяш съучениците си, не очаквай, че като блеснеш със скъпа рокля ще ги впечатлиш и изведнъж ще те приемат и ще си изкарате страхотно. Същото важи и за обратния случай, ако се задружен клас, купонът ще е страхотен, както и да си облечен. Така, че струва ли си цялото парадиране със скъпи дрехи. Особенно пък ако знаеш, че това ще вкара семейството ти в дългове и във финансови проблеми? Май не.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар