IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бяло и измачкан лен ще властват в мъжкия гардероб това лято

13 март 2006 10 35

Пролетно- лятната колекция на Агресия е наситена с много свежи цветове,бродерии, ръчно изработени детайли, капси, метализирани тегели, луксозни копчета в ролята на бижу

Бяло и измачкан лен ще властват в мъжкия гардероб това лято

“С блясък на звезда” беше мотото на ревюто на модна къща Агресия Груп, на което беше представена пролетно-лятната колекция вечерни, класически и спортно-елегантни облекла на фирмата.

Освен собствените си марки, компанията е и официален представител на спортната линия Calvin Klein Jeans.

Пролетно- лятната колекция на марката е наситена с много свежи цветове,бродерии, ръчно изработени детайли, капси, метализирани тегели, луксозни копчета в ролята на бижу.

Цветовете са бяло, цвят на глина, пясъчен с акценти на тюркоаз и каки. Материите са мачкан лен, памук, трико, деним. Флорални мотиви и шарени шалове допълват облеклата.

Линията на саката и блузите е силно вталена, а панталоните се предлагат в три основни стила: прилепнали към тялото, свободни и широки. Присъстват отново джинси и панталони с пет джоба от пран деним, джинсови къси панталонки и бели ленени панталони с контрастни шевове.

Представените в ревюто якета са комбинация от естествена кожа и плат, вратовръзките са изработени от осемпласовата естествена коприна, а аксесоарите- бутонели, игли за вратовръзки и кърпички, са изработени специално за фирмата от италианската Parisini.

Още снимки от ревюто можете да видите тук

КоментариКоментари