IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Колко трябва да е дълга полата, за да не изглеждате като „мръсница“

17 януари 2013 07 40

Млада дама прави фурор в Twitter с една снимка

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Страхотен дебат се заформи в мрежата на Twitter, след като млада дама, която учи в университета във Ванкувър за художник, постна снимка, на която се виждат дамски крака, облечени в къса пола. На единия крак Росиа Лейк (18) е поставила ограничения с чертички, като до всяка черта има определение. Дамата изразява своето виждане за това какво иска да излъчва жената в зависимост от това каква пола е сложила.

За отрицателно време нейната снимка събира 270 000 коментара и е споделена в различни сайтове и социални мрежи.

Когато полата е малко над глезена, според Росиа, жената иска да изглежда в очите на хората като матрона (матрона e жена от висшето съсловие, с добра репутация и голямо влияние в Древен Рим). Следващата черта е с около 10 см по-нагоре и представя дамата като твърде скромна. Коляното според мис Лейк е най-подходящо за дамите при избора на пола.

Снимка: Rosea/Twitter

Дължината под коляното, е за жените, които са „старомодни".

Една идея над коляното вече издава желанието на госпожицата/госпожата да флиртува, а една педя над коляното студентката определя като „дръзко". Пола, която цепи средата на дамското бедро Росиа смята, че е доста провокативна. В случай, че госпожицата иска да заложи на още по-късно, то тя вече „ си го проси", пише Лейк.

В категория „мръсница" попадат жените, които обличат поли,  покриващи задните им части, но не и повече. А една идея по-нагоре са... "к*рвите".

Вие съгласни ли сте с подобно тълкуване на дължината на полата? И какви поли обичате да носите най-често?

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Маца ( преди 11 години )
Правилно! :DЗа мен "proper", "flirty" и между "flirty" и "cheeky", а по принцип по-нагоре от "cheeky" май не е много желателно ;)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
tugi ( преди 11 години )
НА МЛАДИТЕ МОМИЧЕТА ВСИЧКО ИМ ОТИВА.ВСЕ ПАК ТРЯБВА ДА СЕ СЬОБРАЗЯВАТ ТЕЛОСЛОЖЕНИЕТО СИ,ЗАЩОТО ПОНЯКОГА ИЗГЛЕЖДАТ ЖАЛКИ,ДОРИ СМЕШНИ.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар