IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Късите дължини превзеха и булчинската мода

30 април 2013 12 20

Бихте ли избрали мини рокля за своя сватбен ден?

Снимка: Reem Acra; Getty Images

Снимка: Reem Acra; Getty Images

Късите, до коляното или до средата на бедрото рокли, бяха хит на поредната седмица на булчинската мода „Bridal Fashion Week" в Ню Йорк, която се проведе преди малко повече от седмица. Топ дизайнерски къщи, които творят сватбени тоалети, включително Marchesa, Monique Lhuillier и Reem Acra, представиха своите колекции пролет-лято 2014, които се фокусираха върху показването на повече бедра от булките.

Една от най-нестандартните рокли беше на ливанската дизайнерка от Манхатън - Reem Acra. Тя е създала рокля в цвят слонова кост със супер-къса поличка, подобна на пачка за балет и доста разголена горна част от тюл и бродерия. Роклята разкрива краката, раменете и гърба на нетрадиционната булка.

Друга дантелена булчинска рокля на Reem Acra, чиято клиентела включва Мадона, Кристен Стюарт и Анджелина Джоли, показа дълбоко V-образно деколте, но в задната част на роклята. Вместо да украсят косите си с воали, диадеми и корони, булките се разхождаха със семпли малки букетчета и ретро чадъри, а косите им бяха без каквито и да е аксесоари.

Някои от тези рокли са подходящи както за сватба, така и за официално събитие и коктейл. Съвременните булки вече могат спокойно да не се обличат в дълги творения от плат, а да избират къси рокли, които да показват стройните им крака.

Снимка: Reem Acra; Getty Images

Някои от роклите имат по-скромен и семпъл вид, а други са вдъхновени от ретро романтиката и са много женствени. Така че има предложения и за дамите с по-консервативен вкус, както и за тези, които обичат традицията, но пък искат да покажат фините си крайници на лятната си сватба.

Вижте снимките на част от късите булчински рокли на „Bridal Fashion Week" в Ню Йорк в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари