IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Малки тайни за прикриване на понаедрели бедра

15 май 2006 07 04

Tези модни трикове ще направят фигурата ви по-елегантна и ще ви помогнат да се харесвате повече докато резултатите от упражненията започнат да се виждат

Малки тайни за прикриване на понаедрели бедра

Докато следвате програмата за отслабване и стягане на бедрата, със сигурност ще ви се иска резултатите да стават малко по-бързичко.

Естествено, никой не е отслабнал за една нощ и на вас също ще ви трябват поне два месеца редовни упражнения, за да постигнете желаните резултати.

Междувременно можете да приложите някои от следните модни трикове, които визуално ще направят фигурата ви по-елегантна и ще ви помогнат да се харесвате повече.

-Не носете панталони тип „цигара“- тесни и прави, те са предназначени само за дами с перфектни форми, защото подчертават всеки сантиметър от краката.

Изберете си панталон, който се разширява плавно, с него ще изглеждате изключително елегантно.

Ако сте привърженик на полите, вашата идеална кройка е трапецовидна пола, която прикрива формите чудесно.

Можете да подчертаете тънката си талия и да прикриете дупето с пола, чиято дължина е до под коляното. Строгият бизнес стил побърква мъжете.

Две неща, без които не можете- обувки с пет-сантиметрови токове и стягащи чорапогащи, които поддържат дупето.

Прибавите ли към всичко това и искрена усмивка, можете с да изчакате с търпение първите резултати от усилените ви тренировки.



КоментариКоментари