IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Филираните коси вече не са актуални

5 юни 2006 07 39

Висшата мода при прическите налага плътни и равни бретони и равно отрязани кичури

Филираните коси вече не са актуални

Вижте тук последните модни тенденции при официалните прически и тоалети

Колекция кокове „Геометрия и перспективи” от висшата мода на Л’Ореал, в съчетание с тоалетите „висша мода” на „Астела Ателие”, демонстрира коафьорът Васил Атанасов на фризьорския семинар „Inter Coiffure” в НДК.

Той се проведе в неделя, 4-ти юни, в зала №3 на НДК. Характерни и много актуални при официалните прически са плътните равни бретони (тип „пони”) и равно отрязаните кичури. Коковете са с големи обеми, оформени са с много пълнеж и в геометрични форми.

Обемните прически често са силно асиметрични, а изтънените (филирани) коси не са актуални.

Шестте модела свръхофициални прически на прочутия коафьор дефилираха облечени в тоалети от колекцията „Riviera Gold” на Аля Милушева за „Астела Ателие”.

С най-новата си колекция дизайнерката остава вярна на принципа да отразява най-актуалните световни модни тенденции. В края на пролетта те ни нашепват, че предстои приказно красиво лято. През този сезон силуетът е издължен и изискан. Тоалетите с гол гръб са за модерната и независима жена.

Ефирен А-силует от леки, прозрачни материи допълват излъчването на романтичните дами. Асиметричните ансамбли пък са за тези, които предпочитат удобството на изчистените модели.

Цветовете са пищни и завладяващи. Златисти нюанси се съчетават с лила, тюркоаз, бледо розова праскова и син диамант. Багрите са пъстроцветни, приковават погледа, но не дразнят със своята яркост.

Цветята са навсякъде – под формата на апликация от дантела, бродирани барокови перли или инкрустирани камъни „Сваровски”. Тази цветна феерия е намерила своя израз върху фини и галещи кожата материи – сатен, шантунг и органза.

Финален щрих на тоалетите дават ръчно бродирани френски дантели, фасетни или полирани кристали, панделки с различна форма и големина, набори и плисета.

Вижте тук последните модни тенденции при официалните прически и тоалети


КоментариКоментари