IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Виктория Бекъм разкри една колежанска страна на стила си

10 септември 2013 13 45

Дизайнерката получи бурни аплодисменти за новата си модна колекция пролет/лято 2014

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Виктория Бекъм отново спечели единодушни положителни отзиви за работата си като моден дизайнер. Този път тя беше аплодирана за новата си колекция пролет/лято 2014 от актрисата Рейчъл Зоуи, от главната редакторка на Vogue, САЩ Анна Уинтур, както и от всички присъстващи на шоуто й, което се състоя в рамките на Седмицата на модата в Ню Йорк.

Колекцията се отличаваше с опияняваща комбинация от бордо, цикламено, екрю, черно и бяло.

Освен нова цветова схема, г-жа Бекъм налага и нови силуети – сака в комбинация с къси, многопластови рокли, широки панталони с дължина под коляното и спортни детайли с геометрични форми.

Някои от моделите дори напомняха училищни униформи, но с доста шикозна визия. В изказване пред списание Grazia след шоуто, г-жа Бекъм заяви: „Обичам многопластовите рокли. Горда съм с тази колекция. Комбинирах елементи от мъжкия стил с усещането за женственост, която се проявява чрез използване на текстурирани наслагвания. Най-важното за мен е да се създаде усещане за баланс."

Модните експерти веднага казаха, че са впечатлени от тази„"красива простота и персонифицирана елегантност".

В сайта си списание Vogue характеризира колекцията така „свежа, момичешка мода с елементи на градска чувственост, склонност към закачливите мини поли и среща с мъжкия стил."

Бившата певица от групата Spice Girls е известна със своя монохромен стил, но и с това че винаги успява да изглежда супер елегантно без да прекалява с цветовете. В края на шоуто си 39-годишната знаменита британка се появи в свежа бяла риза с яка и шпиц деколте, с чифт черни панталони с висока талия и дължина малко под коленете и с обувки на високи токчета. Тоест, тя продължава да налага своята любима черно-бяла гама.

Вижте снимки от ревюто на Виктория Бекъм в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари