IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 визии с шапки от подиума, които ни вдъхновиха

10 октомври 2013 13 09

Подбрахме за вас няколко предложения за шапки за зимата в различен стил

Dsquared2 fall/winter 2013 Снимка: Reuters

Dsquared2 fall/winter 2013 Снимка: Reuters

Сега е идеалният момент за преговор на някои тенденции в основните зимни аксесоари като шапката. Предлагаме ви кратък обзор на предложенията на водещите дизайнери за предстоящия сезон, а за избора ви сме убедени, че ще бъде труден и ще се спрете на повече от един модел. Откроява се ясно една характеристика на всички модели шапки и това е тяхната цилиндричност – свобода на главата. От космати траперски модели до спортен силует с козирка, комбиниран със сако – смелостта на комбинациите е очевидна. Избрахме пет основни модела, които смятаме, че ще виждаме най-често тази зима по родните улици.

BCBG ни радва с предложение, което със сигурност ще се превърне в любимо за ежедневието ни. Плетената шапка изживява ренесанс в своя елегантен силует и служи за многобройни комбинации в женствен стил.

Снимки: Reuters

Donna Karan въвежда естествената кожа с косъм като основен носител на лукса и предлага топло кафява гама за аксесоарите.

Снимка: Getty Images

Dsquared2 не изневеряват на балансираната си ексцентричност и задоволяват изискванията на модните последователки, които държат на изявения си стил – шапка-борсалино с високо дъно. Симпатичният ретро полъх ни харесва.

Снимка: Reuters

Emporio Armani е както винаги в сферата на сдържаната класическа елегантност и показа шапки с малка периферия, които напомнят за сдържаните нрави от епохата бел епок.

Снимка: Reuters

Herve Leger е смел и провокативен, като смесва шапка с козирка и качулка с дълги косми по периферията в стилизиран street стил. Положителното е, че той със сигурност ще се хареса на повечето млади дами с бунтарски дух.

Снимка: Reuters

Автор на статията:
Люба Вангелова

КоментариКоментари