IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Време е за немислимото – леопардовият принт е класа

30 октомври 2013 13 00

През сезоните бавно, но неотменимо този принт се наложи като белег за актуален съвременен стил

Снимка: dailymail.co.uk

Снимка: dailymail.co.uk

По всякакви правила и канони на модата леопардовият принт се счита за модна класика. Не, няма грешка в стилово отношение, ако продължавате да посягате към дрехите и аксесоарите в този екзотичен принт. Той е актуален почти винаги, дори и сега, през зимата, а в определени решения за визията е и белег за класа.

Леопардовият принт е в кожа, коприна, памук, намира приложение в аксесоари, връхни дрехи, обувки, бижута, колани – почти няма място от гардероба ни, в което да не се е настанил. Убедени сме, че вие също вече доста по-свободно ползвате тази животинска шарка и сте близо до момента, в който ще се осмелите и за повече от докосвания тук и там в детайлите.

Доказателство за това, че леопардовият принт е тотално скъсал със своята „вулгарна“ страна, получаваме всеки ден с визиите на street style блогърите, предложенията от модните дизайнери и дори с дизайна на предметите в ежедневието ни. Освен всичко, малко анималистичен хищен принт е издържан детайл в стила и за офиса, не само за вечер. Нашите предложения в леопардов принт са деликатен намек за това.

В галерията може да разгледате още примери за визии с участието на леопардов принт.

Чанта в леопардов принт Just cavalli от totallyerectedstore.com, 519 лв.; портмоне 3suisses.bg, 44.90 лв.; блуза с дълъг ръкав Zara, 55.95 лв.; мокасини от кожа в леопардов принт Zara, 149 лв.

Автор на статията:
Люба Вангелова

КоментариКоментари

gergana_bs ( преди 10 години )
Аз много харесвам леопардовия принт, изключително елегантни дрехи в този стил аз лично открих в магазин Oasis :) преди това не се осмелявах да си купя нищо с подобен принт защото дрехите изглеждаха изключително кичозно. Това доказва, че всеки един принт може да бъде елегантен,и всичко зависи от марката.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар