IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да носите елегантна рокля за всеки ден

12 февруари 2014 12 20

Модните блогъри ни дават идеи за модни комбинации с рокля

Оливия Палермо Снимка: Getty

Оливия Палермо Снимка: Getty

Може би в гардероба си имате рокли, които чакат съответния повод, за да ги сложите – летни от шифон с голи рамене или такива с екстравагантно големи цепки и странни кройки. Има начин обаче да носите тези рокли и в ежедневието или поне на парти, което не е задължително да е с елегантен дрескод.

Идеята взехме от модните блогъри и звездите на модния небосклон, които винаги изненадват с идеи за комбинации между дрехи в различни стилове. Ето някои от примерите, които ни впечатлиха най-много и с удоволствие бихме решили визията си във всеки един от тях.

Рокля с панталон

Тези две дрехи са като че ли несъвместими, но не и ако ги комбинирате необичайно и избягате по този начин от прякото предназначение на всяка една дреха. Изберете тесни дънки и ги комбинирайте с рокля до земята или с рокля с асиметричен подгъв. Вариант е и да включите в това съчетание рокля от шифон или тип пачка на балерина.

Снимки: aclosetfullofshoes.blogspot.com, sartorialroadmap.blogspot.com, www.aintnomomjeans.com

Рокля с бяла риза

Коктейлните рокли с V-образно деколте или с голи рамене много добре се съчетават с обикновена бяла риза или дори с тишърт. В зависимост от стила на роклята, тази комбинация може да бъде подходяща и за офиса. Ако е петък, добавете само червено червило и обемно колие и може след работа да поемете към среща с приятели.

Снимки: fashionfake.blogspot.com, Getty

Рокля с пуловер

Тази комбинация е хитът на сезона сред модните блогъри. Може да се спрете на пуловер с пастелен цвят и да го комбинирате с груби боти или ботуши.

Снимки: fashforfashion.com, fitsoffashion.blogspot.com

Рокля с маратонки

Маратонките днес можем да носим с каквото си поискаме – дори с официална рокля. Разбира се, това съчетание е за крайно влюбените в модата дами, като е редно да отбележим, че не всяка рокля се комбинира добре с всякакви маратонки. Трябва да изберете такива, които наистина да си съответстват. С тази задача отлично се справиха както Карл Лагерфелд в ревюто за висша мода Chanel пролет-лято 2014, така и Марк Джейкъбс в своята колекция Marc by Marc Jacobs SS 2014.

Снимки: Chanel Haute Couture SS 2014

Сред модните блогъри изпъква Сузи Бабъл, която е почитателка на Nike и знае много добре кои маратонки точно на коя рокля подхождат. Често нейните комбинации граничат с модна лудост, но ни дават свежи идеи, които си струва да пробвате.

Автор на статията:
Люба Вангелова

КоментариКоментари

zyzi ( преди 10 години )