IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Новата модна линия на Никол Шерцингер вече е готова

5 март 2014 07 00

Всички тоалети от нея струват под 50 британски лири

Снимка: Missguided

Снимка: Missguided

Никол Шерцингер е сред най-стилните жени в шоубизнеса. Ето защо съвсем логично тя иска да сподели модния си стил и усет и с останалите, като пусне собствена модна линия. Съдийката от X Factor бе доста заета покрай новото си амплоа, ала вече е готова с дизайнерската си колекция за лейбъла Missguided.

Тя излиза на пазара на 11 март, а най-хубавото е, че тоалетите не са никак скъпи – струват под 50 британски лири. Разбира се, лице на линията е самата Никол, която и без това има моделски мерки.

„Не мога да опиша колко се вълнувам за пускането на линията. Винаги съм харесвала и носела Missguided и като цяло обожавам дрехите, така че напълно си допаднахме“, сподели певицата.

Линията се казва Nicole x Missguided, а рекламните кадри за нея са правени в Лос Анджелис. Тя е съставена от 30 тоалета, които въплъщават личния стил на звездата, този на марката и модните тенденции в момента.

„Линията е вдъхновена от модния подиум и личния ми стил. Бих я описала като изчистена, секси, силна и класически женствена“, обясни дамата.

Вижте някои от тоалетите в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Katnip ( преди 10 години )
Съдейки по галерията, не е вложила много усилия и не и е коствало особено въображение. А пък третия си е откровено зле.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 10 години )
не са нещо кой знае какво, но не са и лоши
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар