IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тениските със закачливи послания продължават да са актуални

16 май 2014 06 01

Модните марки отново изпращат своите послания чрез т-шърти с кратки фрази

Снимка: mariefranceasia.com

Снимка: mariefranceasia.com

Ако някой е на мнение, че облекло не може да говори, то той е в грешка. От известно време дизайнерите налагат един евтин и бърз начин за даване на умни или закачливи послания. Това става чрез тениски, на които има изписани различни кратки фрази, но с важно съдържание.

И този моден сезон въпросната модна тенденция не отшумява, а дори напротив – засилва се. Така че ако искате да направите някакво изявление пред близки, познати и непознати или просто да покажете как се чувствате чрез дрехата си – заложете на т-шърт с някакъв оригинален лозунг.

За щастие по магазините има голям избор от тениски с готини фрази (повечето на английски език), които могат да ви върнат в тийнейджърските години, определено!

Въпросните тениски могат да се носят с дънки, с къси панталони, поли с висока талия, кожено яке и т. н. Това е и един лесен и забавен начин да привлечете погледа към себе си, да покажете чувството си за хумор или пък да бъдете иронични.

Да не забравяме, че лозунгите върху дрехи все пак не са новост, въпреки че продължават да са сред тенденциите за лято 2014. Спортният бранд Nike мотивира хората да спортуват още от 1988 г. с мотото си Just Do It.

Вижте още примери за тази тенденция в галерията ни!

Самата Виктория Бекъм пусна своя снимка преди дни в Instagram, на която позира с тениска с посланието „Щастлива“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )