IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зимен гардероб в обувки

12 декември 2014 09 56

Какво да си подарим по празниците?

Дамски боти от естествена кожа, Намалена цена - 125 лева. Снимка: Paolo Botticelli

Дамски боти от естествена кожа, Намалена цена - 125 лева. Снимка: Paolo Botticelli

С настъпването на студените зимни дни идва и моментът, в който попълваме гардероба с най-нужните компоненти за добре съставения силует.

Стартират търсения на перфектната обувка, с която не просто да ни бъде удобно, но и да се чувстваме истински красиви.

Тъй като празниците са най-подходящият момент, в който да наградим сами себе си за добре свършената работа през годината, започваме да обмисляме от какво точно имаме нужда и кои са задължителните обувки, на които да поставим мислено етикет „трябват ми“.

Тъй като всяка една жена изпитва сантимент към красивите модели, съставихме за вас специална селекция с най-необходимите обувки, с които да преминем запомнящо се както през големите преспи и дъждове, така и през топлите и официални събития.

* Елегантни ботуши от Paolo Botticelli, Намалена цена – 68 лева.

Елегантни ботуши

Красивите ботуши са изключително практични модели, тъй като могат едновременно да се съчетаят както с ежедневните ни силуети, така и с вечерни рокли. Високият ток оптически издължава крака, а леко заострената форма внася усещане за класически стил.

* Дамски боти от лак от Paolo Botticelli, Намалена цена – 57 лева.

Боти с лак

Този тип модел е задължителен за всеки гардероб, тъй като представя най-доброто от два типа обувки – предпазващата част от ботушите и стилният ток на стилето. Модерните детайли като масивен цип в златно, лак и ярка червена подметка могат да разнообразят и най-семплия и едноцветен силует.

* Дамски боти в червено от Paolo Botticelli. Намалена цена – 44 лева

Червени боти

Най-женственият и съблазнителен цвят от палитрата символизира дивата и смела страна в женската същност. Меката материя създава усещане за топлина, а масивният златен детайл предоставя възможност за дамите умело да изразят своята индивидуалност. Такъв тип обувка е препоръчителна за студените дни, тъй като носи в себе си и непоправимото празнично настроение.

 

* Дамски боти от естествена кожа от Paolo Botticelli, Намалена цена – 125 лева.

Метални детайли

Обувките с метален детайл се очертават като задължителни за този сезон. Заложете на класическо черно с тактично поставен елемент в предната част и вътрешната страна на тока. Изработката от естествена кожа умело е допълнена от масивна лента със закопчалка в задната част на петата.

* Елегантни боти от Paolo Botticelli, Намалена цена – 47 лева.

Инкрустации

Ботите в естествени, топли тонове, внасят нотка на блясък в празничния силует с богата инкрустация от камъни. Отделената в предната част каишка подчертава красивите женски крака и създава усещането за бижу върху обувката.

* Елегантни дамски боти от Paolo Botticelli, Намалена цена – 41 лева.

Капси

За най-смелите дами, които залагат на провокация, но държат на стройния силует, селектирахме боти с цялостно поставяне на капси. Контрастната черна основа подчертава още повече отразяващите светлината елементи, а комбинацията успешно създава ефект на движение.

* Дамски боти от екокожа от Paolo Botticelli, Намалена цена – 57 лева.

Сложна плетка

Майсторството на изработка на обувките най-силно акцентира върху сложните плетеници и създаване на форми. Изключително високият ток оформя тялото, а декоративният цип асоциира за разопаковане на красив и стилен подарък.

* Дамски обувки в лак от Paolo Botticelli, Намалена цена – 41 лева.

Официалната обувка

Не е задължително официалната обувка да бъде семпла и изчистена. Даже напротив – достатъчно е да запазите класическата форма, но е добре да намерите точно този детайл, с който да се откроите. Задължителните за всеки гардероб класически официални обувки в червено говорят за смелост и добро усещане за модата.

* Дамски обувки от лак от Paolo Botticelli, Намалена цена – 30 лева.

Панделки

Детската страна в нас се пробужда и желанието ни да внесем малко приказност в силуета определено се засилва дори и в най-студените дни. Препоръчваме ви да заложите на закачлив модел в черен лак и панделка – със сигурност няма да сбъркате.

Всички модели можете да видите в галерията.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари