IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Златни кошмари и златни великолепия

17 януари 2007 15 18

Кои бяха най-лошо и най-прекрасно облечените звезди на "Златните глобуси"?; Бялото изпъкна като най-горещия цвят за знаменитости

Златни кошмари и златни великолепия

Вижте най-стилните и най-кошмарните звезди на Златните глобуси 2007

Един от най-странните неща на церемонията по раздаването на тазгодишните награди „Златен глобус“ бе огромният брой актриси, които заявиха, че са прекарали съвсем малко време, за да се облекат и приготвят за бляскавото събитие.

Желанието на примите да не изглеждат съвсем претенциозни, а да създадат имидж за лежерна елегантност, като обяснят колко млако суета са вложили за вечерта, изглежда повече от смешно.

Най-малкото, защото на тазгодишните награди повечето дами изглеждаха сякаш отиват на кастинг за римейк на „Клеопатра“.

Суровото мнението е на известната модна журналистка от „Ню Йорк таймс“ Кати Хорин.

Около това мнение обаче се обединяват и много други модни критици. Тази година звездите тотално са объркали елегантност с небрежност. Липсват дори крещящи провокации, като модното самоубийство на Бьорк на Оскарите през 2001 г., когато исландската певица окичи рокля-лебед на шията си.

Кошмарът на церемонията се оказа Бийонсе, която се появи на червения килим в ослепителна дълга златна и леко влачеща се по земята рокля. Този златен водопад бе довършен с раздиращо деколте и още един отвор под гърдите, откъдето също изтичаше плът. За да подчертае прилива от прелести, Бийонсе се кълчеше в невероятни пози на червения килим, от които всяка порно звезда или родна поп фолк гърла би й завидяла.

Горещият избор на „Златните глобуси“ се оказа бялото. Нищо чудно, тъй като това ще бъде цветът на пролетта и лятото тази година. Звездата от „Анатомията на Грейс“ Елен Помпео се появи във футуристична бяла рокля на Версаче. Скъпият и стилен тоалет на Елен бе развален само от потресващата й прическа - вдигната коса отпред и конска опашка отзад.

В бяло се появи и Кейт Уинслет, облечена в семпла рокля без презрамки на Азаро – истинска проява на добър вкус.

Кошмар в бяло се оказа и Хайди Клум. Супермоделът навлече прекрасното си тяло с тонове бял плат в дълга рокля, в която приличаше на навлечена баварска слугиня от 16 век.

Разочарование в бяло се оказа и Салма Хайек, която бе пристегнала апетитните си форма в рокля, която наподобяваше на бързо увит чаршаф.

Отличнички на вечерта бяха Ева Лонгория, която за разлика от друг път, прояви невероятен усет в приказна рокля на Унгаро и Дженифър Гарнър в нежна винтидж рокля на Готие в бяло и сребърно.

Вижте най-стилните и най-кошмарните звезди на Златните глобуси 2007

КоментариКоментари