IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как звездите изглеждат винаги перфектно?

1 януари 2019 14 15

Модните трикове, които може да работят и за вас

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Ако говорите с правилните хора, ще разберете, че трикове, които стилистите на звездите прилагат от десетилетия, им осигуряват съвършен вид. Един от тези хора е стилистът на знаменитости Аларна Хоуп, която издаде, че всяка дреха се модифицира спрямо съответната личност така, че създава усещането за съвършеност.

“ Първият трик е в избора на дрехи. Всеки стилист избира облекло, което да пасне на най-широката част от тялото на клиента си, а след това напасва всичко останало от него“, пише стилистката в блога си.

„На пръв поглед изглежда доста трудоемко, защото веднъж плащаш луди пари за дрехата, а след това трябва да я модифицираш, но пък накрая пасва перфектно“, добавя дамата.

За да подкрепи твърдението си, Аларна кара читателите да се замислят кога за последен път са видели някоя знаменитост да си намества дрехата. Това няма как да се случи, защото тя приляга на най-проблемните места. Когато слагате панталони, винаги мерете внимателно дължината, съветва Хоуп.

„С правилната дължина, можете да сложите ниски обувки и кракът ви да изглежда дълъг и по-слаб. Вталени панталони трябва да стигат до кокала на глезена. По-широките крачоли изискват дължина до пръстите на краката“, пише тя.

Бърза промяна така че стилът ви да се подобри и дрехите да паснат по-добре можете да направите в ръкавите.

„Намалете дължината на ръкавите до китката. Не трябва да са по-дълги, защото променят в негативен аспект позата ви“, издава стилистката.

И не на последно място препоръката на Аларна е, когато носите пола с дължина до средата на прасеца, да заложите на висока талия, за да не се намали оптически дължината на крака ви.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

.... ( преди 5 години )