IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Селин Дион с нестандартна визия в Париж

2 юли 2019 08 00

Певицата прикова погледите с облеклото си

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Селин Дион си прекарва повече от чудесно във Франция. Певицата беше забелязана в Париж, където събира както тен, така и погледи със своите облекла. Миналата седмица тя избра спортен гащеризон на Шанел от новата колекция пролет-лято, който стигаше малко под коляното, а тоалетът ѝ беше завършен със сандали. Явно певицата наистина се наслаждава на лятото.

В неделя обаче тя успя да събере погледите с нещо напълно нестандартно. Дион избра да съчетае яркожълта пола, а нагоре беше облечена със стилно сако. Тя допълни визията си с пантофки, които бяха в различен цвят – бяло с черно и бяло с жълто. 

 

 

Носенето на различни обувки беше въведено още от Сара Джесика Паркър в сериала „Сексът и градът“, където нейната героиня Кари Брадшоу носеше розова и черна обувка, когато групата посети Лос Анджелис в един от епизодите. Актрисата наскоро сподели в Инстаграм, че решението е било нейно и на дизайнера на шоуто Патриша Филд. 

 

 

„Решихме да покажем и двата чифта, защото са невероятни и изглеждат толкова добре с роклята“, пише Паркър под снимката в социалната мрежа. 

Явно това е била и мисълта на Селин Дион, която със сигурност успя да събере одобрението на дизайнерите.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари