IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Заповядайте! Аксесоари-уникати

16 септември 2008 06 43

Обръщаме специално внимание на бижутата през есента и зимата

Заповядайте! Аксесоари-уникати

Най-накрая дойде ред и на така ценните за стила и излъчването аксесоари – бижутата.

Есента и зимата са сезони, в които трябва да обърнем по-специално внимание на бижуто, което носим. Най-вече заради повечкото дрехи, в които се налага да се опаковаме. Разбира се, това е само удобно оправдание да оставим накитите някъде на заден план. А не трябва!

Следващите два сезона проявяват интерес към тежките, цветните и достатъчно големи бижута.

Освен вечните предводители в редицата на металите - златото и среброто, по-неблагородните също няма да отстъпват предни модни позиции.

Можете спокойно да се доверите и на пластмасата, керамиката, месинга и дървото, които ще разчупят цялата ви „дъждовна“ визия.

Като цяло „натуралните“ аксесоари ще са супер хит, така че ако някой ден ви хрумне да се накичите с шарена хипи лента за коса или да излезете само по големи, глинени обеци, давайте смело. Е, последното не го приемайте буквално и сложете поне един тренч коат (избягваме да ползваме чуждици, ама шлифер някак си не е много поетично).

В слайдшоуто ви чакат най-актуалните есенно-зимни предложения от модния подиум. Не пренебрегвайте тенденциите, зададени от светила като Alexander McQeen, Givenchy, Gucci и много други.

Смело към кафявото бутонче, вдясно, горе.

КоментариКоментари