IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Вплети в косата си очарование за бала

11 май 2009 10 03

Тялото предлага няколко варианта на абитуриентската прическа

Предпочитаме по-естествените и леки прически, с които една дама изглежда като красива фея. Снимки: Gettyimages/ Guliver/dreamstime

Предпочитаме по-естествените и леки прически, с които една дама изглежда като красива фея. Снимки: Gettyimages/ Guliver/dreamstime

Ако знаете само какво е чувството да стоите на върха на осеметажна сграда, през всичките отворени прозорци да вее жега, незнайно откъде точно да се носи самотно пискане на градска птичка и насред тази атмосфера да се опитваш да мислиш трезво.

Няма как, разбира се, за това и не се опитваме.

Има обаче едни млади красиви девойки, които дори в този обеден пек нямат никакъв проблем с мисленето и измислянето на естетически подробности около визията си за абитуриентския бал.

Съвсем умишлено тази година не обелихме и дума за балните рокли, защото честно казано, каквото и да се изприказва по техен адрес, те тенденциозно си остават най-големия гаф от серията абитуриентски попадения.

По-интересна, като че ли ни се видя темата за прическите и дълбоко се разровихме в звездните архиви от тази година, за да отберем най-впечатляващите коафьорски творения.

Вече знаете, че далеч не сме почитателки на префърцунените лимби и брокатените вафлички, а предпочитаме по-естествените и леки прически, с които една дама изглежда по-скоро като красива фея, а не като певица на циганска сватба.

Вижте една мъничка част от тазгодишните ни предложения. Горе, в слайдшоуто.

КоментариКоментари